sentomsiders.

ville visa min klänning men kan fanken inte vända redigera den till stående, men jag kör ändå. och likaså mina fina blommor jag fick av björn. *älska* :D

image21

image22

najs va! :P

nu ska jag packa, östersund i morgon!

puss o kram!



utmaning.

Nu du anna, i take you on!


Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
*hihi* jaaa
Vilka vitaminer tog du när du var liten?
hmm, mamma tvinga v'l i mig?
Vad åt du senast?
chili con carne
Har du fått någon komplimang i dag?
mmm..:) av två stycken faktiskt..:D
Har du varit med i en rättegång?
inte med med men suttit och kollat.
Är du polare med grannarna?
hmm.. påtvingad polare tror jag det heter
Vilket språk pratar din mamma?
Svenska
Vilka länder har du bott i?
Sverige
Senaste piercingen?
du, sånt är för dårar och småsyskon. ngn måste ju hålla karaktären!
När åkte du bil i mer än femton minuter senast?
i stockholm åker man inte bil, man tar pendeln *cool*
Gay?
happy like a piggy
Har du däckat eller spytt för att du har druckit?
*rodna* vem kan glömma den gången...:p
Har du något husdjur?
nope.. eller jo. en björn
Har du täckt någons hus med toapapper?
nope
Har du varit på stranden?
jajamänsan
Minns du din/dina musiklärares namn?
rolf? göran? håkan? om jag inte missminnner mig
Hur bra är din syn?
the shit
Har du varit på ett party?
så klart!
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
nope
Har du varit utomlands?
si si claro
Vilket är det bästa bröllop du varit på?
mitt bästa och enda hittills... anna, carro, linda, emma.. kom igen nu!
Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål?
absolut.
Var är dina syskon just nu?
falun luleå och sala...
Vad var den senaste drömmen som du minns?
usch, lavinmardröm igår..*hhuu*
Vem ringde dig senast?
syrran anna
Vilken tid gick du upp i morse?
tjugo över sex
Vad ska du göra i helgen?
UPP TILL ÖSTERSUND! jippi kay ej mother fuckers säger jag, nu blir det fest!
Vad står det i det fjärde sms:et i din inkorg?
hmm. raderar eftersom
När var du riktigt sjuk senast?
när camilla var på besök
När såg du en kändis senast? Vem var det?
Musse från yippi kay ey mfs...:P två ggr tom. han förföljer mig...
Vad finns i din bakficka?
har inga
Har du färgade linser?
smått blåa
Vad gjorde du klockan två i natt?
sov, men en halv timme före var jag på toa
Vad är det första du gör på morgonen?
pussar björn
Vad ska du göra efter det här?
ut å gååå!

så... ni andra, ni vet vilka ni är.. kom igen nu...

puss!

blommor.

är nog världens lyckligaste flicka tror jag. igår ringde det på dörren vid 15 tiden. jaha tänkte jag. vem är det? 
utanför står björn och han har blommor med sig :) sluta tidigare hade han gjort vilket jag blev superglad över! och sedan hade han köpt rosor! inte ofta det händer och det är verkligen inget krav, men fint var det! så igår blev der myskväll efter gymmet...:)

imorse vakna jag übertidigt, kvart i sex. shit. har inte gått upp så tidigt sen. ja. ingen aning. iväg bar det på vikariat i en sexa. so, matte och svenska. hur mysig klass som helst! så nu tror jag på det goda i livet igen ;) och så får jag komma tillbaka imorron, mycket trevligt! roligast på dagen må ha vart när ida skulle förklara division. är ida bra på division? nope. en del elever tyckte dock de var gött att läraren var lika "dåliga" som dom.. hur bra e det? aja. gick gött ändå. de fick tillfälle att impa lite på mig istället!

ikväll blir det lugnt. vill baka peppisar eller sätta upp adventsstakar. får se. och äta fiskpinnar vill jag osså! sådeså!

puss på er!

simskola.

hur mysigt var det inte igår då! linda, om du vart här hade du grinat. två klasser med babysim och alla var sååå söta! var ingen som skrek, utan bara skratta och skrik av välbehag. känns verkligen som jag hittat nischen inom simskolan. så kul! och ännu roligare är det ju om man någon gång får bada med tuva :) hoppas anna och micke får bra badtider så både kan vara med!

idag är det uppsats. ska försöka få till mina intervju frågor och så måsye jag hitta lite mer allmän litteratur om jämställdhet och genus. kan ju medge att jag inte arbetar allt för mycket med uppsatsen, men de gånger jag får il så skriver jag desto mer vilket känns skönt. inte så orolig nu, men det lär komma!

puss på er alla söta!

träning.

*haha* hur kan man glömma att träningsvärk kan göra så ont? hur kan jag en gång i tiden ha yttrat orden "åh, det är så skönt med träningsvärk! då vet man att man lever". Jo tjena, lever gör jag tamejtusan! *haha*

simskola och babysim ikväll. ska bli riktigt skoj!

kort och koncist.

puss

oasen.

har ju glömt att berätta en grej. den där babysim/simläraregrejen jag var på. ska på min andra praktik i morgon! och då blir det inte enbart stora barn (2-5 år) utan också små bebisar! :) det som är roligt med detta jobb är att man arbetar inte bara med barn, utan också med föräldrarna. föräldrarna är med i vattnet hela tiden vilket löser ganska mycket och dom får i utbyte lite tips och ideer vad de kan göra med sina barn. suveränt. var riktigt kul i torsdags!

har gjort en dum/bra grej. var och handla med björn igår, försökte hitta lite julklappar. det sluta med att jag köpte harry potter till björn och ja, han har redan fått den men jag köpte också en ursnygg klänning/tunika. det dumma var dock att den var lite trång under bysten. så om jag vill ha den på jul (vilket jag vill, massor!) så lär jag lägga ner mycket mycket tid på gymmet. *pust* men nu jävlar. nu ska nu få köra med mig! JAG SKA HA PÅ MIG DEN PÅ JULAFTON! ska lägga in en bild på den så ni fattar varför jag ska ha den på jul. såååå snygg..:)

aja. ska försöka städa idag. vill börja pynta. så städning först, body pump sen, julsaksinventering efter det ;) puss!

vikarie.

shit alltså. första och förhoppningsvis den värsta dagen jag upplevt som vikarie. de första två lektionerna gick helt okej, idrott med fyror och nior. det hade jag hela dagen, men de två senare lektionerna. *pust* säger jag bara. med fyrorna fick jag nog uppskattat 15 minuters aktivitet. resten gick att plocka fram saker för att sedan plocka ner allt eftersom de vägra att lyssna på vad vi skulle göra. kunde jag gjort annolunda? kunde någon gjort annorlunda? tror ärligt talat inte det. om jag hade det tufft med fyrorna så blev det ännu tuffare med niorna. en klass med massa dominerande hanar. hanar som inte har någon respekt för någon annan än sin lilla grupp. så så lätt var det. om jag ska vara riktigt krass skulle jag kunna anmäla minst tre för smärre misshandel. och mig själv. inte för att jag misshandla någon men att jag inte ryckte in så de sluta. men att prata med dessa killar var som att prata för de döva och blinda. så får man också höra att de enda killarna lyssnar till är manliga lärare. najs.

men men. man har ända valt jobbet. och jag gillar det, när det funkar. men jag tycker så synd om tjejerna som får lov att stå ut med detta och när man snackade med dom om det och ville ta de till högre instans så säger dom bara: gör det du, vi har sagt till i två år utan att något hänt.

HUR TRIST ÄR INTE DET!  blir så arg att jag skakar i kroppen.  hur mycket ska elever stå ut med och ursäkta om jag låter som en gnällig genusforskare, men också tjejer, flickor och kvinnor. när ska de av det manliga könet som ännu inte insett att vi alla har samma rätt. inget kön är bättre än det andra.

aja. får försöka igen på tisdag. då kanske det är min tur att förändra världen!
puss

jultips.

hittat ännu en sida med störtsköna saker. saker som jag vill ge men även saker jag vill ha och saker jag vill tipsa om. sidan heter www.laninja.se och har massa snygga saker!



image13
snyggt anteckningsblock!

image14
übercool bricka!

image15
sött halsband!

image16
najs julstjärna :)

image17
snygg skål som man kan göra själv, men vem orkar?

image18
rolig, lagom stor väska. stajlish!
image19
ett roligt sätt att återanvända tangenter. fint budskap dessutom!


Hoppas ni gillat något av de jag visat. najs najs säger jag bara!
puss!

pust.

jaha. så har man suttit på möte hela dagen. roligt möte i och för sig, men det tar tyvärr inte bort min trötthet. Speciellt inte när man hemma har fått ett brev från en annan vikariepool som inbjuder en till möte. får nästan lust att skicka ett mejl eller ringa och höra om lönen är bättre för att kunna avgöra om jag ska gå eller inte. jag är fullt tacksam för att ha jobb, men det känns som dom snyltar ganska mycket på oss arbetande. känner sig lite smått utnyttjad. men vad ska man göra när man inte får jobb? och hur ska man tackla vetskapen om att man, om inte vikariepooler fanns, säkerligen skulle få ett jobb. verkar som om skolor hellre anställer mindre kvalificerat jobb till billigare pris än att anställa utbildat folk till vettigt pris som dom dessutom får behålla. men. jag ska vara tacksam. jag har ju fått tröja och nyckelband. ironi på högsta nivå.

annars ser jag spänt framemot morgondagen! simskola med småbarn. superkul! ska verkligen bli aproligt att följa med och hjälpa till. plus att jag får ju betalt för praktiken. hela 50 spänn timmen. fatta ;) jag kommer bli rich a la rich! *hihi* blir bättre sen dock;)

fastän mina tankar låter negativa så ser jag ljust på framtiden. även om jag inte får ett fast jobb så kommer jag att ha jobb. och dessutom lär jag ha det roligaste extra knäcket jag kan tänka mig. och hellre arbete än inget arbete. så är det! och vem vet. en dag så kommer man till den skolan man är ämnad för, och då säger det klick. och katjing. kanske.

puss på er.

dagens bild uteblir då ida inte vågar slå på björns dator. :P

nervös.

update! så var den intervjun avklarad. så klart var det inte behövt att vara nervös! bara massa onödigt! satt i en timme och snacka med chefen för företaget som förklara och frågade massa frågor. det slutade med att jag ska och provpraktisera på torsdag för att se om detta verkligen är något jag vill arbeta med. om det är det så lät det som det inte var en omöjlighet att jag redan v 3 (ifall jag vill spurtutbilda mig) kan ha en egen grupp. finns ju både fördelar och nackdelar med detta. men jag ska fundera en stund. återkommer med rapport. jag lovar!



va knäppt det kan vara. intervju om en och en halv timme. har vart lugn som filmjölk ända tills nu. nu spritter det i armar och ben. och ändå är det inte en intervju för ett "riktigt" jobb eller hur man nu ska se på saken. konstigt hur världen ter sig.

har precis luskat ut att helena jansson som vi gick idrott med ska ha barn snart, typ i december. och att även anette som jag gick idrott c med ska ha i mars. är det något galet med världen eller ska verkligen ALLA ha barn? inget dåligt med det iof. då finns det i alla fall folk som tar hand om mig när jag blir gammal och gaggig! ;)

här kommer en bild på en nervös ida! :P

image12

puss på er!

pomodori.

update.
fick en pling idag av ett företag som arbetare med simundervisning. intervju imorgon kl 13. ska bli kul! får se om jag hittar dit :/ sen är det intro på vikariepoolen på onsdag. har lite funderingar över dom. sedan jag sökte har de annonserat två gånger till om vikarier. betyder detta att det inte finns nåra som vill arbeta för dem? dom känns seriösa förutom lönen som e lite i de lillaste laget. men, man kanske kan uppgradera sig. aja. bara att säga upp sig annars.:P


var iväg på galej igår. 
först begav jag mig till nacka strand för att checka in björn och hans kompisars hemsida som de ställde ut på Foto2007. De hade fått bordet precis intill entren så mycket människor blev det. Hitta själv några coola saker som typ att man kan göra pärlplattor av foton. lite som popart. riktigt coolt. så om någon hjälte där ute vill köpa ett kit och göra en bild på mig o björn i roliga färger så ja visst ;) tror ärligt talar att jag inte skulle orka själv *pust* Syrran dök också upp med micke och martin och tuva så klart! så jag fick mysa lite genom att ha henne i bärsele. *myyyys*

sedan svängde jag ner till t-centralen för att möta elin så vi fick se NK's julskyltning. Den var för barn, men riktigt fina granar. vi skulle så klart inte bara se på julskyltning utan vi skulle käka lite också så vi åkte till söder för att käka på hermans. ett litet bufféställe med vegitarisk mat. perfekt för sådana här mysiga kvällar då man bara vill sitta och snacka. och god mat dessutom! jag vet inte vad jag har ätit, men gott var det!

för att avsluta kvällen så gick vi till mosebacke och såg på pomodoris föreställning: "Vilse i haschkakan". Massa olika knasiga sketcher! Fick öva skrattmusklerna, helt klart! För man kunde inte låta bli att skratta åt dessa kvinnor som intog sig roller som nunnor som pratar om prostitution, en kvinna (eller man) som levde sitt liv i en burka sjungandes uno svenningsons låt "Under ytan", men så klart att de sjöng "Under burkan". Skrattade åt barnen (två kvinnor i blöjor) som sjöng och lekte om piller, terapueter och pillerbagare. ja. you name it, they did it.

idag blir det en hel dag plugg. gött!
ska börja med dagliga morgonkortet på mig. så håll till godo.image11
puss!

russinnet.se

hellå. hittat en internetbutik som jag inte kan sluta tänka på. speciellt inte deras barn saker. men sakerna till de vuxna rokkar fett dom också.

kolla till exempel till den här
image1
hur söt är inte den. säger då det. om jag får barn är det härifrån doppresenterna ska komma.

jag som inte gillar smycken går ändå igång på denna!
image2
najs va! tänk er sedan att garvera in ida. ännu mer najs.

min nya väska. eller ja. villa ha i alla fall.
image3
fin grööön!

yello! ett måste för mig som buddahlover!
image4
tyvärr slut för tillfället men men.

hur fin är inte den här spegeln? finns en som skulle passa perfekt i tuvis rum också. men bara när hon blir större!
image5

snygg pocketbokhylla. fin färg också! ;)
image6

snygga handdukar.
image7

denna skulle vara skitfin ute på ballisväggen till sommaren. vill ju göra något med väggen!
image8
klistermärke. smart va!

sjukt rolig affär. vill hitta flera sådana! har ni nåra adresser?

kolla in på

www.russinnet.se

puss på er!


Update.

Har scrapbookat lite idag också. må ju lägga upp mina alster!

image9

som ni ser blir det bakvänt och så, plus att det e någon typ i bakgrunden som stör men aja.

image10
ock så den andra. fortfarande bakvänt. men nästa gång har jag en riktig kamer och inte en webcamera. håll till godo!

puss igen och heja sverige!

självständig.

idag kom en tanke till mig när jag som vanligt satt framför teven och slökollade. är det verkligen så hör livet skall vara? att jag varje dag stiger upp vid tio-tiden. käkar. om jag är inspirerad kanske jag skriver på uppsatsen till halv tolv. kollar på rachael ray fram till halv ett. tjugo minuters paus. från vadå? inte vet jag. tio i ett börjar våra bästa år som jag redan vet vad som kommer att hända. efter det blir jag rastlös. skriver kanske en timme om jag inte sätter mig vid datorn. dawsons creek vid fem i tre och sedan är det bara att vänta till klockan fem då björn kommer hem. jag har lyxproblem jag vet, men det är också problem.

nu måste jag ta tag i mitt liv och försöka slita mig loss från soffan. fick ett il idag där jag kände att här kan jag banne mig inte sitta. så då städa jag. gick på gym och gick och handla. men jag kan ju inte göra det varje dag. ska försöka skriva en sak varje dag jag gillar att göra. måste komma igång med min självständighet a'la solna och inte bara gå och vänta på klockslaget då björn traskar in. inte för att jag vill sluta längta, men jag måste börja leva. lite i alla fall. tyvärr verkar mycket av livet här i stockholm handla om shopping vilket inte är så inspirerande. det finns alltså ungdomar som har som hobby att shoppa. hur snett är det inte. shit alltså.

på söndag ska jag göra något självständigt utan björn men med hans syster. men jag är ju inte ihop med hans syster utan hon är en polare. så henne får jag umgås med. ska följa med henne och hennes kompisar på "Vilse i haschkakan" en komediföreställning. så ska vi käka före på något ställe mer utomhusterass där man kan sitta och mysa. ska bli kul! och snart kanske det är salong giraff också? ser framemot det! grym nattvarité med open stage eller vad man ska kalla det. vem som helst får ställa upp med något. jag ska dock hålla käft. :P

puss på er alla där ute!

falun.

idag drar tåget mig genom sverige upp till falun. om po-dagen ändå inte hade handlat om just det min uppsats ska handla om så hade jag nog skitit i det. men men. får umgås lite med syrran. vi ska på scrapbookingaffär och handla lite kläder till henne. vill verkligen börja pyssla nu men grämer mig lite för att ta in pyssel i hemmet. vet hur lätt det är att "jag ska bara pyssla lite".

var på gymmet igår. första gången efter förkylningen. 7 km totalt på maskinerna. helt klart nöjd. kändes till och med bättre än innan jag var sjuk. vill verkligen fortsätta nu. men jag lär få gå själv i helgen. men aja. kanske kan prova på deras body pump.

någon som vill följa med på winterjam på måndag? snowboard, kläder och massa musik, helt gratis. det låter väl.

nu ska jag packa det sista. 
puss!

godkänd.

åh så skönt. nu kan jag bocka av första kursen denna termin med ett godkänt i fickan. är verkligen supernöjd med att enbart ha överlevt denna period. känns verkligen att jag bara väntar på att få börja jobba. har liksom ingen ambition eller lust till att göra mer än nödvändigt. är bara så trött på plugget. jag vill ut i yrkeslivet och lära i praktiken. kanske är det där jag kan få ihop teori och praktik. på papper och i böcker känns det nu ganska svårt med det.

å så var det de här med jobb. grubblade rejält igår kväll. vad händer om man inte får jobb? jag har aldrig vart arbetslös i hela mitt liv! samtidigt så har jag min egokänsla av att varför skulle inte jag få jobb? samtidigt som självkänslan drar ner en lite och säger varför skulle du få jobb? Och vilka jobb ska man söka? Jag känner mig kompetent nog att jobba från förskolan upp till högstadiet samtidigt som min examen enbart säger högstadiet. åh. blir bara så frustrerad. tänk om jag kunde ta all energi som jag lägger på att tänka på jobb till att arbeta på min uppsats. hu.

aja. ska försöka glädja mig åt mitt godkänt nu en stund. slapp till och med göra sista uppgiften. så det ska jag väl vara glad för? eller?

puss på er alla lyckliga med jobb! hoppas jag har joinat erat gäng i januari!

otroligt.

vilka är oddsen att man på en söndag i stockholms innerstad skall springa på en kompis som man inte sett på över 2 år men som man längtat efter att se hur länge som helst? hur chockad blev jag inte när linda jansson stod som en uppenbarelse mitt framför en på drottninggatan. shit alltså! hur skoj som helst! fick kramas en liten stund och prata än mindre, men lika kul ändå! kan inte sluta tänka på det.

dock är det sen och ida skall sova med björnen. mumsa sked!

kram och godnatt min glada vänner!

host.

vill att hostan ska gå över nu. har rörelseabstinens. hu.

har bakat bullar idag. första gången faktiskt. goda som få blev dom också. kanske ska bli bagare istället. sadla om lite. har ju så lite lån och tänka på liksom.;)

Grattis lindapinda! Du är värd till hundra procent. hur coolt är det inte att efter tre månaders jobb få förfrågan om fast anställning. skitcoolt!

ska till christian ikväll och käka lasagne, bullar och kolla på rattatouille eller american gangster. vill se tecknat!

soft dag annars. soft kväll kommer.

puss!

jul.

det är typ en och en halv månad kvar. lär vara riktigt less på jul då. men what to do när man känner som man känner.

björnen har bokat julbord på hasselbacken (?). ligger vid skansen. 21 december tillsammans med elin, björn och deras fader. plus lilla jag. ska bli spännande. har aldrig vart på julbord. ser sunes jul framför mig. fanken va kung den kalendern är!

har suttit och nästan beställt björns julklapp. varför ska det vara så svårt att hitta något lagomt. vill ge han universum men gud ville inte sälja. hans kassörska var på massage. jäkla thaitant! så vad ska man då hitta på? vet precis vad jag vill köpa, men hur mycket skulder ska man dra på sig? och vem vet om jag får jobb efter jul? kanske behöver pengarna då? samtidigt som jag är så extreeeeeemt sugen på att köpa det jag vill köpa. han skulle bli så glad! och jag skulle bli så glad in return. tror jag. *hehe* för man ska ju köpa kärlek. visst då? :P

var till ikea igår i allefall. köpte 124 julpynt i färgerna röd, guld och vitt. shitt va mycket prylar! å så har jag redan lite. överdådigt kallas det! vill ha upp det nu! elin köpte värsta snygga tevebänken med det passande namnet ILEN. kan ju inte bli mer än rätt! Ostkroksbänk. riktigt snygg! nästan som man själv vill skaffa en etta igen för att få använda sig av smart förvaring. för visst hade jag smart förvaring på jungfruvägen. det var ju aldrig stökigt! ;)

hoppas ironin skiner igenom så ni inte tror jag är knasig i bollen. för om det är något jag inte är så är det ju det? visstå?

puss på er!


ikea.

idag blir det av. ikea barkarby here i come. ska dit med björnipörni och elinpelin. köpa lite julpynt. björns kompisar må tycka vi är knäppa. vi har redan börjat pynta, bestämt vart vi ska vara på nyår och beställt tågbiljetter till jul. de må tro att jag satt många geriller i huvet på björn. ser så framemot december månad. ska bara mysa hela tiden! baka saffransmuffins, äta julbord, baka pepparkakor, fixa julklappar.

idag ska jag läsa uppsats. har fått en uppsats av min handledare å det visade sig vara malin från malås uppsats! *haha* fattade inte vem han prata om när han prata om en malin som vart på gruvriset, men till sist trillade myntet ner. det var lite roligt tyckte jag! måste näsatn skicka ett email till henne och berätta att jag ska bygga vidare på deras uppsats. blir nog så i alla fall.

har laddat ner två nya låtar. mja, nya och nya. kan rekommendera i alla fall!

those dancing days - hitten
lillasyster - umbrella

letare också efter gruppen all ends. deras album kom ut igår och första singeln gillar jag. lite rock sådär. musik is one of the things I can not live without. sådeså.

puss!


Latest news.

*haha*

Har hittat ett teveprogram som jag fanken skulle rocka i. Singing Bee på trean. Man ska kunna massa låttexter. lätt att jag ska söka. så nu e de gjort. let me win some money!

utgång.

har inte lämnat lägenheten på två dagar nu. kanske dags snart? suttit och knåpat lite med uppsatsen. inte riktigt kommit underfund med vad jag ska skriva. eller rättare sagt vilket innehåll som passar i typ bakgrund. ska skriva om ett kompetensutvecklingsprogram vid namn "På lika villkor" som min fadderskol gått igenom. Ska undersöka vad som händer efter diplomering. Alltså, de har blivit utnämnd till en jämställdhetsskola eftersom de genomgått en tre terminers utbildning, men vad händer sen? Blir att intervjua lärare och rektor på skolan tror jag. Inte kul själv men men. vad ska man göra!

Gym ikväll? ingen aning! borde vila någon dag till. vill inte bli sjuk direkt igen. får se, får se.

sååå trött. sådeså. puss

längtar.

hur kommer det sig att även fastän jag ser dig nästintill varenda dag så finns ett sug i magen efter dig när du inte är här. har suttit vid datorn nu ett bra tag och bara längtat. kan man få krypa ner å bara snusa på dig. nu. snälla.

ska beställa biljetter idag. stockholm-östersund. inget byte. uppe på fredag vid kvart i ett. hemma på söndag runt tjugo i elva. görkul!

puss

lunes.

så. ännu en måndag. haft en rolig men tröttsam helg. man ska såklart vara sjuk när alla man längtar efter kommer och hälsar på. har nog smittat tuva dessutom. inte roligt. hade velat gjort mer saker. mer aktiva saker. men gud så trött man blir i både huvud och kropp.

camilla, lina och einar kom i onsdags och sedan dess har jag vart på lager 157 2 gånger och gjort av med cirka 600 spänn. jag har inte råd med det. men aja. nu har jag kläder så jag inte behöver handla något mer innan nästa år. det känns ganska bra ändå. har lite sparat så.

har firat både lina, einar och anna också. bror fredrik och brorson jocke kom upp och hälsa på. lina fick lite pysselgrejer. shit vilken pysseltjej hon är. vill också! einar fick en matta. han är 1 år. och fick en matta. *haha* en matta man kan växa med.

jag och björn har köpt en gran också. äntligen! bredvid lager 157 har en trend & tradition butik slagit upp sina portar. så en 210 centimeters plastgran med frostade toppar och en del fräna julgranspynt blev det. vet inte vem som var mer uppspeedad över granfyndet. jag eller björn. *haha* björn fick dra den hem i alla fall. medan jag bar på 3 väskor. tur att man inte shoppar loss varje gång man är i falun.


skönt att komma hem i alla fall! känns inte som jag landat här på år och dar. känns så skönt att bara glida omkring och veta att man på kvällen får krypa ner hos den man tycker mest om i hela världen!

nu ska jag prova att börja med att slipa på mitt syfte med min ex-uppsats. inte det lättaste. ska bolla med handledaren i morgon på telefon. känns dock bra. ska skriva om något jag för en gångs skull tycker är intressant, så förhoppningsvis ska de gå bra. ska bara strukturera upp mig. sådeså.

puss på er alla! var och en i er bralla!

almacén 157.

så har man spenderat lite moneras. först 143 på drogas hos la farmacia och sedan 200-någonting på lager 157. en t-shirt, en palestinasjal och en sparäkdräkt till tuva. najs najs najs.

har haft halva munnen bortdomnad idag med hjälp av de jag fick från apoteket. mindre än en på tusen, men mer än en på hundra upplever denna sensation. jippi så speciell jag är. precis vid sådana tillfällen man vill vara speciell.

nu ska jag bädda ner mig i mammas säng och snora. till snoret säger jag bara en sak.




SILENCE! I Kill You!

http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go

Om man kollar på denna video många gånger så blir man garanterad frisk. eller får träningsvärk i skrattmusklerna. :D



RSS 2.0