el apartamento!

här blir det bilder!




vårt "data/gäst"-rum. vill verkligen tapetsera om och lägga nytt golv!




mitt och björns nya sovrum. även här är ett nytt golv väldigt efterlängtat!




vardagsrummet to be. här ska vi faktiskt FÅ omtapetserat :D fondvägg here I come!

  
najs utsikt från kök och vardagsrum. kan se storbildskärmen på råsunda från fönstret! gratis landskamp alltså;)


vårt inte såå fina kök. kakel om jag får be! *snälla*

om ni vill får ni gärna komma å hälsa på :D
blir nog mer bilder i morron från flytten:D

puss å godnatt!

arg så jag...

...skakar!

Trafik- och fritidsförvaltningen i Falun är så jäkla dumma i huvudet. Min käre pappa har fått avslag på sin ansökan om parkeringstillstånd för rörelsehindrade fastän han knappt kan gå 10 meter utan hjälp. Dom bedömer att han kan utnyttja de vanliga parkeringarna som finns att tillgå... Hallå? Fattar dom ingenting! Tror dom man söker parkeringstillstånd bara för att ha roligt? Tycker dom ska få gå en dag i pappas (och mammas för den delen) skor så ska de se hur jäla lätt det är. Dom hindrar både pappa och mamma att fritt röra sig ute. För hur lätt är det för mamma att agera både förare och assistent när pappa behöver hjälp nästan jämt. Nä. Nu får dom fanken ta å sluta! Om inte överklagan går igenom åker jag dit själv å begär det åt dom!

sådeså.

bajs.

nu ska vi...

...till nya lägenheten!! ska snabbstäda ur den så vi kan flytta in direkt imorgon!

jason mraz ska även ses imorron, najs!

back with pictures in a bit!


kanske man inte valt så fel?

PERSONLIGHETSTEST

Din personlighetstyp:

Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Skådespelare, journalister, skribenter, musiker, konstnärer, konsulter, psykologer, entreprenörer, lärare, personalvetare, politiker, diplomater, TV-reportrar, marknadsförare, forskare, säljare, artister, präster, PR-ansvariga, sociologer, socialarbetare.

testa själv här!


hur härlig..

..ser inte denna byrå/sideboard ut?




har en dröm att denna bryå skulle passa suveränt i nya lägenheten! va tror ni?

seriöst.

utav alla ord som nyhetsuppläsaren kunde använda för en kriminell grupp så använde han ordet BANDITGÄNG. härligt kvalitativt nyhetsuttryck!

hur cool blev inte den här?

blev riktigt sugen på att fixa till några liknande och fixa fina utskrifter. skulle passa super i mitt o björnens nya kök! :D



fresten.

tog några bilder innan jag stumna helt.



   

kul. not.

så. hemma igen. shit. efter ett hur var jag genomsvettig och trött i huvudet. ska det vara så? huvva. blir att ligga i soffan och hårdvila. bajs. är trött på det just nu. pust.

ett med naturen.

nu ska jag ut och testa min fina lilla förkylning. ska ut och promma en kortis. får känna efter det om det blir en till sjukdag eller om jag (förhoppningsvis) kan ta mig till jobbet ikväll och imorgon. *pust å snörvel*

see ya in a bit!
puss!

more picturas!

             

sjukt.

sjukt fysiskt å nu sjukt mentalt. vilken jäla sida. skrattar så jag storknar. ni som vill veta hur ert barn i framtiden ser ut. eller om ni alltid undrat hur ditt barn sett ut om du blivit ihop med persbrandt. nu kan du ta reda på det! :P så jäla sjukt.




Nikon is his name:O

scary.

VILKEN TUR!






VILKEN TUR ATT JAG SER HELT NORMAL UT PÅ VARJE KORT!


partypix!

                    

åh herre gud!

vilken fantastisk kväll jag hade igår! äntligen gick min 25årsfest av stapeln och vilken fest det blev! massor av trevligt folk, mat och dricka! Skrattade så mycket att jag glömde bort att äta upp maten på tallriken. Skrattet varvades av skålvågar och raketer. Hade finurlat på lite olika utmaningar till folk nämligen vilket gjorde att Malin och Fanny fick starta vågen varje gång någon sa ordet skål. Samtidigt skulle Jocce och Cilla(?) starta raketen minst tre gånger under middagen :D Så jäkla kul!

Syrrorna mina kirrade lekar och emma bidrog med Clap-O-Rama. Hur har jag kunnat glömma den gamla leken? Ingrids och Rönning fick ordna dancebattle vilket sluta i att dom battla ut oss andra totalt. ;)

Fick massa fina presenter också vilket nästan var för mycket. Hade kunnat nöja mig med att träffa alla de människor som kom på festen. Saknade er som tyvärr inte kunde närvara, men tankarna flög åt ert håll många gånger under kvällen!

Vid 23 städade vi ihop allt och stack till "Ett ställe" och dansade "the night away". så klart i 70-talsmunderingen vilket resulterade i många glada kommentarer angående vårt hår. Ni ska få se varför när jag får lite bilder att visa.

Hela dagen idag har mitt sinne vart ljust och positivt och jag ska verkligen behålla detta minne nära hjärtat mitt! Tyvärr så tror jag jag åkt på en dunderförkylning (kanske för att jag råka dricka ur cillas glas som i sin tur hånglat med jocces streptokocker. INTE BRA). Hoppas den vill lägga sig tills imorgon!

Nu ska jag krypa ner igen under täcket i soffan och glo på TV!
Puss på er alla! Å tack ännu en gång för en oförglömlig fest!

only a few hours away :D

glad idag. har haft en superfredag. öppnade på jobbet, men fick gå hem tidigare då vi inte hade så många barn. det gjorde att jag fick en heldag med storasyrran på stan med massa shopping! inte för mig, men för henne.

hämtade lillesyrran vid tåget runt 8 och drog sedan vidare till koh pangan på söder för lite käk. närmare 1 å en halv timme fick vi vänta, men det var det värt! goda scampi å grillspett!

idag är det förberedelser som gäller inför kvällens fest. ska sticka iväg å handla snart så vi kan börja pynta!

puss på er!

påskrivet!

sådär ja! IT'S IN THE BAG! kontraktet för lägenheten är signerat och inflyttning sker den 1, eller den 26, beroende på hur man ser på saken. *jiiihooo* fick till och med välja köksgolv idag. blir något gråsvart, tror det blir riktigt snyggt!

igår hämtade jag ut biljetterna till JASON MRAZ, så, den 27 är det jag som står i publiken. härligt! fick även hjälp av malin å handla till partyt i helgen :D herregud va det handlades. sprit :D snacks :D mat :D fan va jag längtar! kommer dock sakna några personer. men snart är det ju inflyttningsfest också ;)

näe, nu ska jag kolla på idol! wiho. kanske. får se.
puss på er!

inte varje dag...

... man ser jugge från ztv och nalle knutsson (ni vet han glamournissen som ville adoptera en vuxen pakistanier för några år sedan) stå utanför ica i solna centrum drickandes fruktsoda. vilken helg jag haft asså! ;)

flyttlass numero uno.

så, nu har jag o björn gått med de första prylarna inför flytten. vi har lite tur att björns pappa bor i uppgången bredvid och inte är hemma. för då kan man använda hans lägenhet som mellanstopp för våra små grejer. så man sedan, när det väl gäller, bara är att flytta dom stora grejerna!

ska slappa annars som bara den. gäller att ladda batterierna inför partylepartyt!

puss på er!

kändisspotting.

jag o nallen gick in till city idag för att kombinera nytta med nöje. handla det sista till festen och hann med att kändisspotta lite. SAHARA HOTNIGHTS stod på sveavägen och verkade lalla runt. hade massa packning med sig, så en spelning kanske är i fogarna?

såg två falubor dessutom. sanna finn, syrrans gamla kompis och en ur scoutamby-klanen. emilia tror jag denne syster hette. sådeså.

nu ska jag vila fötterna lite, sedan ska jag packa flyttkassar!
puss!

fresten!

min å björnens resa är numera BETALD! vilket gör att jag den 29 november drar söder ut till solen på gran canaria, najs najs!

en vecka kvar.

å nästan ingenting planerat. hmm. va fanken ska man bjuda på? va fanken ska man göra? har idéer som måste ner på papper så jag bara kan ta det lugnt.

drömt om flytt inatt också. kommer bli sååå kul! måste bara packa allt å det är inte lite. men ändå mindre än när jag flytta hit! mycket skönt!

snart ska jag dra till jobbet. bara 8 timmar till välbehövd vila!

puss!

the weekend.

jorå. hem kom jag från falun. inte för att jag någonsin tvivlade. men ändå!

hade det riktigt skönt hemma, trots feber. softade hos mamma och pappa och spillevinkade runt hemma hos anna.
Tuva som numera räknar ett år på handen fick massa fina presenter! Träffa mickes syster som ska ha barn i januari, otroligt roligt!

käka på kina på lördagskvällen med familjen och fortsatte hem till mor å far för att checka in 70-tals kläder. hitta lite gammalt från tant agda som borde funka! najs najs!

söndagen spenderades på kupolen med la familia och sedan hemmahäng tills tåget gick. längtar till jul så man kan stanna lite längre. förhoppningsvis!

annars är jag lika trött som vanligt. känner dock väldig skillnad efter mat då jag nästan slutat käka (eller rättare sagt, käkar inte lika mycket) utav potatis/pasta. då står jag ut en hel dag på jobbet!

nu ska jag snusa på böööörnen.
puss!

känns situationen igen?

så klart har jag bpde igår och idag haft feberfrossa. det blossar alltid upp när jag verkligen inte vill. som förra gången då vi skulle åka båt å nu när jag ska dra till falun. å ha planeringsdag. ska åka dit å svettas lite, kan förhoppningsvis sitta av tiden...*pust*.. nu ska jag packa ihop!

puss!

kanske dags att blogga lite..

har inte hunnit med något bloggande på några dagar. jobbet har gått i ett liksom livet.

det mest intressantaste är dock att jag nog (får se när kontraktet skrivs på) den 1 oktober flyttar med björnen till en trea här i hagalund. sökte i söndags och blev uppringd i tisdags. visning igår och bokning av lägenhet därefter. ska bli riktigt intressant! och roligt så klart! nu kan man äntligen göra lite mer som man vill i lägenheten eftersom det är större chans att man bor där en längre stund! nykaklat i både toalett och badrum,omtapetserat i vardagsrummet samt nytt golv och byte av bänkskivor i köket!

har vart till barnmorskan idag och skaffat nya p-piller. alltid så roligt att de ska räkna ut bmi. inte. så jä**a irriterande att de alltid, alltid efter att de räknat ut ska hålla föreläsning eller se så där menande ut. tror ni inte jag fattar själv? jag har fanken utbildning i hälsa, jag vet precis hur det ser ut för mig. men vad gör man när man gör rätt och ingenting händer? blev bara så less. behövde ordbajsa. bajs.

imorron är det planeringsdag på jobbet som gäller samt att åka till falun! äntlgen! Tuva fyller 1 på söndag, så snabbt det går! hoppas hon uppskattar presenten å struntar i inslagningspappret! ;)

puss!

RSS 2.0