Julstämning(-sansökan)

Ett litet julskämt där i rubriken... hjälpte syrran ta första pris i marsipantävlingen hon var på den 23e:)

Dagen har vart full av aktiviteter.

Syster med familj kom i morse runt 9-tiden för att äta grötfrukost. Pappa fick mandeln och massor av gröt åts. Därefter tog vi det lite lugnt. Gick ut och åkte lite bob (ja bob, inte snowracer...) med Tuva och Anna. Tuva var supertuff och åkte de stora backarna. Här duger inte små fjuttbackar som vi började med...

Därefter blev det lite dötid som alltid på julafton. Mellan 12 och 15 verkar det vara ett stort svart hål som bara snor massa energi (kanske för att man inte gör ngt...)

Mormor hämtades tvid 13-tiden och efter det blev det glögg och peppisar :) fast ingen glögg för mig, nej här ska det vara julmust med russin och mandel i!

Klockan blev 15 och Kalle Anka startade men jag och Anna bestämde oss för att göra i ordning julbordet. Debut för oss kan jag säga. Blev ändå nöjd med resultatet av uppvärmning och uppläggning av maten :D Maten var supergod!

Jultomten knackade på vid 17 efter att han setts dansa runt föreningens gran nere vid parkeringen... kan ni lista ut vem tomten var?;)

Massa fina paket blev det! Fick ett superfint dalahästhalsband och en tavla.. tror jag hittat temat för mitt data/gästrum... nu ska jag bara sälja in det hos Börnen...

Lägger upp lite bilder från dagen så ni får se... så ni slipper läsa allt dravel :P
















Listat ut vem tomten är än? Frågan är om Tuva förstod, för rädd var hon inte...!

Trevlig fortsättning!

Knäckis!


Knäck och kolaafton!


mi apartamento.

jag fortsätter väl på gårdagens succé ;) efter en 13 timmars arbetsdag... så.. håll till godo!


ett försök till julstämmning.

don't mind min långsamma hjärnverksamhet när det kommer till att formulera mig och sorry att jag vrider å vänder på kameran. man bli ju yr! rookie-mistake, bättre lycka nästa gång! ;)

njut av julbilderna istället!









god natt!


effektivitet är bara förnamnet!

är så jäkla stolt över min arbetsintensitet idag! det började långsamt. lite för långsamt. en lätt uppgift tog lite för lång tid på sig och vips så hade det där halvtimmesförsprånget jag började med ätits upp. men ida bestämde sig för att nu jävlar. SIMULTANKAPACITET. åh vips! så hade man gjort allt man behövde göra - nästan - det viktigaste i alla fall! klockan halv tre stod melliset på bordet för de hungriga barnen :D prick!

har sedan vart iväg på lite hemlighetsmakeri. julklappar har köpts och gömts undan. är riktigt nöjd!

skaffat mig ett extra jobb också. ska bli barnflicka. bara en gång i månaden visserligen, men betalningen kommer väl till pass. har storslagna planer för nästa år.

barcelonaweekend i maj (äntligen!). en veckas semester på öland i juli. däremellan ska jag slänga in en sverigeturné under övriga semestern med allt ifrån flygplan till kanot inräknat. en kortweekend uppe i fjällen skulle ju inte sitta fel det heller. sedan kommer det bli minst en kryssning (kanske 2) med syster eller björn. å sedan le piece the resistance - björn = 30 år! då ska det brakas på, hur är dock inte bestämt, men lite kosing till detta sitter ju inte fel! så efter jul är det jag som drar igen pengapungen!

nu tror jag det ska bli ett melrose place-avsnitt i sängen å sedan sova!
godnatt!

nästa vecka i ullared.

jadu. då smäller det. håll ögona öppna! ;)

1 december.

jaha. vart tog året vägen? 30 dagar till, sen, poff! 2010, here I come!
helgen var väldigt ordinär. slappade hemma. storhandla. pyntade jul. bestämde mig för att INTE sätta upp granen i år :O kommer inte vara hemma mer än 5 dagar under jul. får njuta av mammas gran istället! å systerysters!
kolla på sista delen i stieg larson-trilogin igår. riktigt bra. uppmanar alla att se, å än hellre läsa faktiskt!
nu ska det bli ncis.
ha det!

RSS 2.0