bortglömda barn.

måste säga att det var tur i oturen idag. har känt mig tålamodslös idag. kort stubin så att säga. inget kul alls. ända tills barnen gick hem. ja alla utom ett som stod kvarglömt på dagisgården. föräldrarna hade glömt å hämta. å vips så byttes mitt humör mot det bättre. kändes skönt att inte vara negativ fastän jag befann mig i en inte allt för positiv position. fick mig en riktig prommis också med barnet i barnvagn mot syskonets fritids. så där ser jag. en negativ situation kan förändra ens humör till det positiva!

man ska aldrig...

...säga aldrig.

jag är ju en sådan där jobbig person som kommer döpa sina barn till annorlunda namn och som säkerligen hade vart en hippie under 1960-talet. i och med detta så blir jag ibland anti emot nischade musikgrupper och band som exploateras så man bara MÅSTE höra dom. ett sådant band har för mig under ett tag vart THE SCRIPT. men sorry. jag måste gå emot mig själv. JAG ÄR KÄR. sån skön blandning av sköna melodier och bra texter. och ett sound som påminner om U2 (kan det vara det irländska påbråt?) med med en poppigare bakgrund.

har ni missat? sök å lyssna! nu ska jag fortsätta discodiska!



finally!

har känt mig så negativ de sista veckorna på grund av sjuka, dödsfall, solbrist och livet som sådant men känner nu att det får vara NOG!

så nu struntar jag i det och går vidare!

idag har jag känt mig så när som på frisk! nu ska jag bara bli stark också så jag kan vinna över björn i armhävningar!

björns syrra kommer hem från indien imorgon! hoppas hon orkar ta sig hit en stund för en matbit!

fredag betyder annars stängning och helg, super!

kram på er där ute!

Grattis Linda!

25 år! Gamla tanten juh! :P


älskar dig vännen!

så le.

har verkligen ett holistiskt problem just nu som bara verkar gå i en spiral rakt ner mot djupet. det psykiska och det fysiska hänger absolut ihop enligt mig och påverkar varandra både positivt och negativt. så länge det är en positiv åverkan så mår man bra. men hur vänder man cykeln när man som jag, verkar ha hamnat i en ond spiral?

två veckor innan jul åker man på en övre lugftvägsinfektion som ger en hosta så man varken kan sova eller leva. i och med detta åker man på feber, men bara på kvällarna och bara ibland. detta gör att man vill äta glass. (okej, vad som helst annars som gör att man känner sig någorlunda bättre will do). äter man tillräckligt mycket glass så kommer det att kännas i kroppen vilket ger en psykisk känsla av osundhet. till slut tar man tag i det å går till doktorn som skriver ut massa recept åt en. penicillin och hostmedicin åker i en om vart annat och man känner att man mår bättre.

väl när man ätit det sista av medicinen så dör farmor så man återigen känner sig sådär lagom rolig. å gissa vad som händer när man känner sig lagom rolig? jo, man blir sjuk. IGEN. nu med bihåleinflammation troligen. så imorgon är det jag som återigen ringer till vårdcentralen och beställer tid. funderar på om man ska beställa tid hos en doktor för en hälsokontroll med alla prover som finns. det ska inte vara såhär.

jag blir nog glad om ett tag. men tills dess så lär inte denna blogg vara den mest positiva. bara så ni vet!
kram.

har verkligen ingen lust.

till att blogga. men så är det väl ibland.

nyårsfyrverkeriet var superfint från vårt fönster men själva känslan och glädjen togs bort av det faktum att farmor nog inte skulle få uppleva sitt 93:dje nyår. men det gjorde hon. tills halv åtta imorse. min farmor milly. väntat men oväntat. borta. bara sådär.

finns inga ord som kan beskriva känslorna på rätt sätt. inga citat. ingenting. nu ska jag vara tyst en stund. tills jag hittar något bra att säga.

min fina farmor.

RSS 2.0