veckan som gått.

är verkligen otroligt duktig på att uppdatera denna lilla sida... men den som väntar på något gott vettni!

veckan har bestått av utomhusaktiviteter på förskolan min, allt ifrån vattenslangshöjdhopp till sångsamling. när vädret bjuder på så är det bara att följa med. detta har gjort att jag förbättrat på min bränna riktigt bra, så nu du camilla. nu är jag nog inte sååå långt bakom dig!

helgen har spenderats i stan, hos elin och i hemmets lugna vrå. var in till city igår och köpte leggings och PhotoPearls... ni får vänta på resultatet, blir skitfränt... men alla mina svarta pärlor har tatt slut, så nu må jag fylla på! hem till elin igår kväll på smaskig middag, mycket gott!

idag har vi vart och kollat på gärdesloppet. ett veteranbilsrejs. halvroligt men otroligt skönt. en heldag ute i solen! satt mest å läste svenskan i skuggan och kollade på folk. lugnt å skönt!

nu börjar det verkligen kännas som sommar å jag längtar bara mer å mer till semestern! hoppas vädret håller i sig!
nu ska jag kolla på ett veronica mars avsnitt i sängen å sen ska jag sova!

god natt!

vad tror du anna? Ngt att ha? Jag

MMS

vad tror du anna? Ngt att ha? Jag får det för 100 spänn;)


lediga dagars magi...

... tyvärr har ingen riktig magi infunnit sig. här i solna har det vart taskigt väder. lite å göra. å inga pengar att slösa. hade gärna slösat bort lite pengar på fotopärlplattor så man hade kunnat göra lite pyssel... men det får bli till helgen, eller semestern!

har bokat in hela EN grej på semestern. KUSINTRÄFF. Nu ska hela Lundströms-klanen samlas och träffas i dagarna två för att lära känna varandra lite. ska bli spännande då jag å lillesyrran känns som dom som har minst gemensamt med hela släkten där uppe. detta med tanke på att vi inte bott uppe i luleå på ca 20 år. inte träffat någon kusin mer än en gång vart femte år. så spännande blir det!

funderar dessutom på att klippa mig igen på KILLERQUEEN... är lite sugen på att få en riktigt frän frilla eller kanske... kanske till och med fixa lite färg eller slingor för att framhäva mitt röda hår... sugen sugen. men så kostar det ju... fast man får verkligen det man betalar för!

jani... jag har ju ett tag till på mig att fundera!

imorgon är det jobb igen. utvecklingsamtal oxå! alltid skoj att prata med föräldrarna!

ha de gött grabbar! å tjejer!

pulsträning.

har precis skrivit ihop ett litet informationsblad om pulsträning till en arbetskamrat och känner hur det riktigt bubblar i kroppen! den där känslan som jag allt som oftast kände förut när jag tänkte på träning. vad roligt det är att känna den igen! tror jag ska ta och börja plöja genom min kurslitteratur från högskolan. för om jag känner så här över ett enkelt litet informationsblad. vad gör jag inte då när jag plöjer genom Wilmore & Costill "Physiology of Sport and Excercise"  på 725 sidor. Jag kommer att vara som i ett eufori!

nu ska det plöjas!

vad händer?

trodde jag skulle kunna få njuta av min ledighet men massor av saker snurrar runt i huvudet och det mesta berör jobbet. känns som om allt är upp och ner fastän det inte skulle behöva vara det. men men. kommunikation är a och o! hoppas det löser sig snart i alla fall!

annars så hade jag gärna haft lite extra moneras i plånboken och sol på himlen. ja den är ju där. men molnen skymmer ju. jag skulle ju gå massor å cykla. men hittills har det bara regnat. :( hoppas det klarnar imorron! vill verkligen ut på cykelutflykt!

ikväll blir det  nog att slappa framför teven. såg precis en grym tevereklam från olw som sammanfattar min egen uppväxt. FREDAGSMYS! nuförtiden så blir det väl inte så mycket fredagsmys i den bemärkelsen men ändå. myspys!

kram på er!

raw comedy cruise.

dåså. ska försöka få ner min helg i grova drag...

hämta upp syrran inne i stan för att åka ut mot toppkryssningsfartyget GALAXY. visste exakt vart vi skulle! inte. tjommade runt som yra höns i ropsten i någon halv timme. tur att vi var ute i goooood tid! hittade till slut med annas Iphone. så något bra kan komma i från den telefonen också...konstigt!

upplevde en kändisyra så jag nästan storkna under helgens gång. ni som känner mig vet att jag tar kändisar på största allvar och får lite knäskakningar när jag "spottar" någon kändis på stan. där på båten så finns det ju inte så många ställen kändisarna kunde gömma sig på så jag har hängt med özz i baren. delat hiss med betnér. stått å rökt med mårten andersson (okej, två meter ifrån, men close enough), tjenat på Reginald D Howard (kolla in han på youtube!) och sprungit på måns möller (shit va liten han eeee!). så jag har skakat å brakat i knäna ska ni veta!

längtar extremt mycket till semestern! 4-dagarn som kommer nu känns som om den visste vart den skulle sitta!

OBS!

...ha ALLTID översikt över micropopcorn i mikron... vår mikro lever inte mer... popcornen brann igår... tur att johan såg! å att björn släckte branden! shit.

berättar mer om kryssningen senare... ska lämna av anna vid tåget snart..:(

hallå!

sådärja. ännu en dag avklarad. känns som det går i ett hela tiden. det fanns en tid då jag njöt av att se min almanacka fullklottrad. men nu. nej du tack! helst skulle jag vilja att det var tomt. kanske en eller två saker. men inte mer.

kör i måndags. fick prova på att stå på scen och äntligen köra låtarna med solisterna. för på måndag är det ju dags för konsert!

igår var det ju konsert. en annan. BEYONCE! fanken alltså. om jag var hälften så talangfull som den där tjejen så skulle jag vara riktigt, riktigt nöjd. fast vi höll på och missa allt. vi trodde konserten skulle börja 21. så vid halv nio så satt vi på en bar mittemot våran ingång. då plötsligt börjar dom plocka in alla staket och stänga. så det vart att svepa drickan snabbt å bege oss. väl därinne hör vi att konserten redan börjat.. så första å andra låten fick vi höra inifrån toaletterna. men turen vände för oss när beyonce mitt i konserten komma upp bland publiken, där vi står :D så då har man sett världens vackraste tjej på riktigt nära håll! 

en till rolig grej igår var att jag sprang på ole å bettan. har inte sett dom på kanske 2-3 år å nu visar det sig att dom flyttat till tullinge. så kanske blir det en liten reunion snart? B-A bor visst osså här, så kanske det kanske..

idag har det vart personalmöte å jag vet inte om jag blir något klokare...

imorgon är det dock vårens höjdpunkt. comedy cruisen. så nu måste jag packa. för det ska duschas å packas osså!

ha de gött! puss!

esc.

sådärja! då har man något att snegla på i bakfyllans töcken på lördag kväll! fast. är opera verkligen den bästa bakfyllemusiken? och kan malenas grimaser framkalla kväljningar hos någon som intagit alkoholhaltiga drycker? på lördag vet vi... to be continued...

congrats!

min systeryster...

...fyller år idag! 36 härliga år!




puss på dig!

Detta stirrar på mig när jag sitte

MMS

Detta stirrar på mig när jag sitter på toaletten.. Mycket nöje man har när man ser imaginära igelkottar å Bloggar från toan. Det bästa å sämsta med uppkoppling;)


på onsdag.


tur att man har snälla kompisar som får biljetter över... :D kommer bli en supervecka!

129:- på stockhome :) till Tuva ka

MMS

129:- på stockhome :) till Tuva kanske?


äntligenhemmahuset.

hallå! varför har man inte ca 12-13 miljoner när man behöver det?

Kolla in äntligenhemmahuset och ni kanske förstår varför jag ställer frågan!

what to do?

vad ska man äta när man inte är sugen på någonting men ändå måste äta? jag menar så man inte ballar ur och tappar taget? svårt...

råkade förstöra min design igår här på bloggen. var asocial och försökt fixat. fan va svårt. men nu får det vara som det är en stund!

90210. nya serien. den ska få fördriva vår tid lite. :D

ha de gött!

7 dagar kvar.

raw comedy cruise, here I come!

Kom på att jag hade bilder på mina

MMS

Kom på att jag hade bilder på mina läsa blommor i mobilen. Så nu du linda jansson så får du allt se! Dom har klarat sig i hela tre veckor redan;)


jag ska sluta...

...lova saker jag inte kan hålla. som att säga att jag ska lägga upp bilder... men jag vill verkligen bevisa att mina pelargoner fortfarande lever, så min kära linda jansson, imorgon. om du lovar att tro på mig. så lovar jag att lägga in bilder. imorgon.

kom på att jag annars hade tatt lite bilder förra helgen som jag skulle kunna visa. hade lånat jobbets kamera för att visa björn å för att få använda macrofunktionen. jag älskar den funktionen! macro är alltså när man kan gå riktigt riktigt nära objektet man fotar för att få en detaljrik och skarp bild av små, små saker. eller bara få lagom effektfulla bilder!


      

what do you think?

vill någon köpa denna till mig?

 
bara 995:- ;) på kurviga.com
jag tror världen skulle bli en vackrare plats med mig i en sådan i sommar! så gör mig en tjänst. KÖP DEN ÅT MIG!

andra gången.

andra gången jag börjar skriva detta inlägg. *grr* hann med massor under dagens arbete. hann leka häst, vara mattant, sjunga fader abraham så alla kroppsdelar höll på att fara av, vara doktor, psykolog, planera och prata skit. härligt! man vet aldrig vad som väntar på en där på jobbet! imorgon har jag utvecklingssamtal. får se om jag lyckas säga några visa ord. med tanke på den ofokuserade termin jag gärna lämnar bakom mig så är det skönt att barnen där på dagis fortfarande är vettiga i skallen! men det är bara att bita ihop och se framåt! om ca 10 veckor så är det semester, så nu slutspurtar vi! kram!

el trabajo.

sitter här på jobbet innan alla barnen kommer. alltid så skönt att komma hit när det är fridfullt, tyst och lugnt. för sen brakar helvetet lös! :P nejdå. eller. nejdå. barnen här är verkligen toppen och om det skulle vara så att dom är högljudda så är det ju för att dom är barn...

vill hitta på något snart. vet inte vad. men något. resa bort eller vara hemma. bara det inte har med jobb att göra. jag tror jag börjar längta efter semester faktiskt...

nu rullar första bilen in. 4 minuter innan öppning. dom får allt ta och vänta!

kram!

yes.

björn tippade rätt resultat på hockeymatchen idag vilket betydde att jag drog hem 300 spänn..:P 

har annars fördrivit tiden i falun i helgen. spelat minigolf på slussen. kände mig dock sjuk å tråkig hela tiden vilket gjorde att jag vid hål 11 tappade tålamodet och drog på mig varannan sjua å varannan sexa. har sedan hållit mig halv sjuk hela helgen..:( var ner på stan o shoppade under lördagen. lekte i sandlådan med tuva. hälsa på mormor. grillade. ja. allt det vanliga. hur trevligt som helst!

imorron är det jobb å kör som gäller. 

får lägga upp lite bilder från helgen när jag orkar packa upp min dator...

puss å godnatt! nu e jag trött!

RSS 2.0