tamejfaen!

JAG KLARA DET! DRA MIG BAKLÄNGES! EXAMEN ÄR NU NÄRA! BARA PAPPERSARBETE KVAR!

dagen som varit.

vaknade sent imorse. slog upp ögona först vid 10-snåret för att sedan snooza vidare bredvid björnen min! var längesedan vi unnade oss en riktig långmorgon. har haft fullt upp i helgerna två. björn fixade grötfrukost och vi surfade sedan i någon timme.

blev lagom rastlös och tog mig faktiskt ut på en promenad! blev långa varvet i hagaparken. slaskigt men härligt då jag ÄNTLIGEN hittat mina hörlurar till mobilen. så musiken sprudlade i örona mina!

fick med mig björn, jocke å cissa till T.G.I Friday´s vid Kungsträdgården för lite utekväll å middag. beställde in en otroligt god frozen margarita lime! längtar tills i sommar då man kan sitta ute i solen å sörpla. eller i vårsolen för den delen... vart tog den vägen?

imorgon har jag inget whatsoever inplanerat. förutom den obligatoriska ica-maxi-shoppingen. veckans mat skall inhandlas. nästa veckas tema blir nog grönsaker faktiskt.

hoppas solen tittar fram imorgon så jag kan ta en solpromenad istället!

kram å godnatt!

börja se mig runt?

jadu. så var den sagan slut. antagligen. jag ser i alla fall inget ljus i tunneln. någon som har ett jobb åt mig? en nästan utexaminerad grundskolelärare för grundskolans senare år utbildad inom idrott, geografi och engelska? med god erfarenhet av förskoleverksamhet inom montessoripedagogiken? någon? snälla?
det enda som kan rädda mig är om någon annan säger upp sig. fan. *gräver ner mig en stund*

*gräver mig ur gropen med hjälp av en grön klänning ifrån kurviga.com*


vill ha! (har beställt...:P)

arg. glad. arg. glad.

att det kan vända så snabbt!

i och med jobbet på förskola så är man ju med i barnens utveckling. både när det går åt det bra och dåliga hållet.

idag hände det en incident som gjorde mig smått vansinnig då barnen ifråga inte tänkte alls och kunde verkligen skadat andra barn.

fick lov att gå ifrån för att ventilera lite å hamna då i hallen med småttingarna. fick världens största leende och en hint om att det behövdes byta bajsblöja. vips var man i blöjrummet å njuter! stort tacksamt leende och lagom mycket ett-års joller å humöret vände på en femöring! ska verkligen "använda" mig av småttingarna mer! :P

våffeldag imorgon. å jag lovar. det blir våfflor till båd frukost, lunch och middag!

penis envy?

Heja SVERIGE friskt humör, det är det som susen gör!


målas måste man 
  
liten svensk hejarkisse
 
gå sverige go
 
penis envy? no, NOT me

tuvis å monster - heja hellner!

Svenska skidspelen -09 :) äntligen

MMS

Svenska skidspelen -09 :) äntligen blev det sol på oss! Hellner blev tvåa å nu väntar vi på att Kalla ska sätta fart kl 3!


alltså.

när man ser småbebisar så kan man inte bli annat än glad alltså! å när man vet att bebben tillhör man tycker väldigt mycket om så blir man ännu gladare!

annars har det vart en vecka utav väntan. å nu är väntan över. för imorgon drar jag iväg till falun för lite skidspel och friluftsliv! ska bli så skönt! förhoppningsvis blir det riktigt mycket sol å massor av roliga ögonblick! heja sverige!

ska fresten låna jobbets ansiktsfärg :D lovar att lägga upp bilder på söndag! ;)
kram!

  

så otroligt glad!

min kära vän linda har gått och blivit med jänta!

känns som det var igår vi satt och snacka barn där hemma i falun. å nu, ca 2-3 år senare så har det hänt! världens finaste! med världens bästa mamma å pappa! kan inte bli bättre!

grattis återigen! puss å kram gumman!

bara jag?

läste precis ett inlägg från förra året då jag skrev om en stressdröm... är det bara jag som upplever sådana titt som tätt? jag kommer ihåg exakt vad jag drömt om och allt för ofta handlar det om att jag är sen. sen och stressad. å när man är stressad väljer man alltid de mest dåliga besluten... som gör en mer stressad. å så vaknar man med hjärtat i halsgropen och pulsen uppe på max.

om drömmar kommer från ens undermedvetna så vill jag inte veta vad som lurar där under...*huuu*

fresten.

någon som har ett tips på hur man får bebisar att ploppa ut snabbare? BF för min kompis linda idag. men ingenting händer! :( kom igen. massinvadera min blogg med tips!

suktar.

fattar inte varför det ska vara så svårt att bara låta bli. ja låta bli med allt. låta bli att tänka på alla tankar å önskningar som skulle kunna beviljas om man bara... om. om. om. om. om. om. om. om. förstår någon mig?

Om jag bara vägde 10 kilo mindre skulle jag känna mig fin varje dag. (Minnesanteckning till mig själv: NEJJJJJ, det skulle du inte. du skulle bara kunna skutta några centimeter högre!)

Om jag bara hade pengar skulle jag vara lycklig. (Minnesanteckning till mig själv: NEEEEEJ, du skulle istället fylla hålrummen i ditt hjärta med materiella ting som inte gör dig mer lycklig, bara mer materialberoende!)

Om jag bara fick bo där jag ville bo för stunden. (Minnesanteckning till mig själv: NEEEEEJ, släng alla gräset är grönare på andra sidan tankar du har. det är inte mer grönt, bara en annan sorts grön!)

Ja, ni kanske förstår... inte för att jag varje dag går i sådana tankar. men när dom väl gör sig påminda så trycker dom ner än snabbt å djupt.

Det enda jag vill är att vara här å nu. jag borde bli munk. om jag bara kunde....

mums!

MMS

mums!


sjukdom.

läste ett inlägg som min vän emma komponerat angående sjukdomar och arbete. sitter själv hemma med taskig kista å har bestämt mig för att inte gå till jobbet imorgon. å som vanligt så finns skuldkänslorna där bak i hjärnan eftersom man vet att den personal som är kvar på jobbet får arbeta hårdare allt som oftast. MEN. jag måste ändå tillägga att jag hellre tar det säkra före det osäkra än att utsätta mina arbetskollegor för mina sjukdomar. känner personer som "takes pride" i att aldrig vara sjuka. dom tänker dock inte på de gånger dom gått till jobbet, sjuka, och smittat oss andra... tackar! nä, nu ska jag springa till toan igen...:( puss å kram!

ny låt att lära sig...

...måste säga att jag tycker gabriell forss väljer superroliga låtar att sjunga på kören. idag fick vi en ny. denna... fatta va coolt. 70% av kören är alltså 50+ men lika glada för det!

tuva på skansen.

syrran med familj anlände i fredags för lite mys å aktivitet. måste erkänna att det inte sker så mycket hemma hos mig å björn på helgerna, så när sådant här kommer upp så hoppar vi på direkt!

vi planera at vi skulle fara in till stan å skansen under lördagen å detta satt som hand i handske. ja. förutom vädret. tuva älskade aporna (alltså mig å björn...njae..okej..inte) å fiskarna i dom stora tankarna. upptäckte att man kunde fått klappa rockorna i tanken, men det såg vi först när vi gått ut. :( andra chansen spontantittades på under kvällen å ett parti skipbo gick av stapeln!

söndag blev fönstershoppingens dag. i alla fall tills ida inte kunde motstå att handla ett jättesött set tröja å byxa från lindex. till tuva så klart! köpte en solhatt osså men den var för liten. och over the top. men det var liksom tanken med den... 

annars har jag ikväll bara försökt sova ikapp de timmar jag förlorat under helgen. barn i all ära, men på helger vill man faktiskt sova! BIG CRED till alla mammor å pappor som går upp med småtottarna! har dataskärmsshoppat kläder också från diverse ställen. har en idé om att jag ska bygga upp en garderob av "jobbarkläder" (dvs kläder som tål smuts, kräk, bajs och annat rackartyg å som inte kostar en förmögenhet). å sedan såklart en garderob av lite mer sexigare karaktär. för så fort man har en tröja med urringning på jobbet så söker sig småttingarnas händer dit... visst kan det vara trevligt.. men jag vill ändå lämna lite mystik mellan oss...

   

at laaaaaast!

Äntligen! Gert Fylking i all ära, men vilket härligt ord äntligen är!

Jobbat hela veckan, plus personalmöte med styrelsen. Gått sådär. Har haft lite svårt med motivationen denna vecka. men jag vet att det kommer bli bättre med den nästa vecka då mitt å annas temaarbete kommer igång! fick dessutom i uppgift att söka ett hälsostipendium till förskolan vilket kan bli roligt! arbete visst, men mitt område i alla fall!

nu ska jag slappa i ca 20 minuter för att sedan sätta igång med städning och handling inför helgen! hade hoppats kunna hämta ut mina två canvas (ja, jag beställde ett par till) men icke. står levererade på internet men ingen avi :(

syster anna med familj kommer ikväll! skansen imorron å shoppingcenter eller liknande på söndag. fanken va skoj!

puss!

*haha*

va roligt att "di leva" bilden föreställer en toalett. var inte riktigt så jag komponerade det inlägget. men aja.

for the record blev det en duett med "vi har baaaaaaara varaaaaaaandra*

Hur, hur hamna min kam i toaletten

MMS

Hur, hur hamna min kam i toaletten. Björn hitta den där när han skulle göra sitt... Vet bara att jag kamma håret imorse. Men jag är ju ida... På ngt sätt har jag väl fixat dit den..:$


Jag har sjungit med di leva!:-P

MMS

Jag har sjungit med di leva!:-P


Täcke i sängen å vasaloppet på tev

MMS

Täcke i sängen å vasaloppet på teve. Precis som det ska vara! Är riktigt tacksam för att mor å far visat mig tjusningen med idrott!


RSS 2.0