heather bailey.



har hittat det tyg jag skulle vilja använda till hela min lägenhet. detta är JAG över allt annat!

klänningar.

har fyndat lite på hm.se, fynd och fynd. det lär man ju se när man fått hem sakerna. men i mitt sinne sitter dom som smäck på rumpan min. :)


gissa!?

vad är det man (okej, JAG) alltid råkar ut för när jag blir en uns ledig? jo. SJUK. så här sitter jag på min första betalda semesterdag med feber. BAJS. jag märkte det redan inatt. jag drömmer så jäkla konstiga drömmar när jag börjar/är sjuk. inatt handla det om kartonger. kartonger i min säng. kartonger som gör att jag inte kan sova på vissa sätt. ja. kalla mig whack-job redan nu. det är okej!

så, vad blir det för konsekvenser av att man sitter hemma, sjuk utan ork att göra något. jo. man surfar. surfar på inredningsbloggar. sökandes efter sätt att fixa kaklet i köket. vi har de knäppaste fake-kaklet i hela sverige så nu funderar jag på dekorplast/vinylplast. finns att köpa på byggmarknader i olika utföranden. men. då må man ju fara dit och det lär jag aldrig orka.

nu ska jag knapra panodil en stund och kanske, kanske, köpa glass. men jag lär inte orka. sådeså.

puss på er!

frustrerad.

varför kan aldrig killar bestämma sig? ja. ni påstår att det är vi tjejer som velar och villar, men nej nej. det är helt fel. det är ni. sådeså.

vill verkligen bara boka en resa till något varmt land. jag söker och letar och hittar förslag. pojken ifråga däremot bara skakar på huvudet och tycker allt är dyrt eller för äventyrligt. *haha* snart ger jag upp och låter honom boka allt. fast å andra sidan lär jag få vänta tills år 2013 innan jag ser något annat land än fagra sverige.

I-LANDSPROBLEM SÅ DET BARA SKRIKER OM DET. men men. :P

puss

äntligen.

pust, suck och stön har färgat min dag. men fanken det var det värt!

NU HAR JAG SEMESTER! BETALD DESSUTOM! HA!

om någon tar illa upp så kom tillbaka till mig v.31, då kan jag ta emot diverse klagomål:P


Koh phangan ikväll! 25-årsfest imorron! Sabbat på söndag!
puss!

fresten.


sådärja.

min fina väggdekoration höll på att ge upp med de ständiga temperaturskillnaderna på balkongen. så nu har jag flyttat in den till hallen istället. tyckte det blev riktigt fräckt! (sorry för taskig skärpa på korten)

   

va tycks?


gymnasiet.

fick ett brev igår från gymnasiet jag gick på. det visade sig att det är tioårsjubileum för programmet jag gick på (gick som andra årgång) och nu ska dom ha fest. kände spontant att "fanken va kul" så nu är det bara att leta upp dom som gick i klassen å höra om dom ska gå. åker inte själv. sådeså. men roligt hade de vart!

väntar fresten på 10årsjubileet från när man gick ut högstadiet. den klassen vill jag träffa och se hur det har gått. ett år till bara...

fan va gammal man är.. :P

puss på er!

tres días!





fatta. 3 dagar till min första betalda semester! fatta!



å vilken semester sen. har lyckats fylla alla dagar nästan. hoppas jag kan lyckas att slappa lite under tiden. men roligt ska det bli!

2-6 juli = Falun
10-17 juli = Luleå
21-25(?) = Segling i Stockholms skärgård
Någon gång = Linda kommer förhoppningsvis på besök!

resten av dagarna ska fyllas av slöhet, frukt och bad. det är receptet liksom!

näe, nu ska jag börja göra mig ordning för jobbet!
puss!

ps. emma! om du inte har något för dig så finns jag i stockholm för lite shopping eller så..:P ds.




blandband.

vart har detta väna försvunnit?

kommer ihåg när man satt hemma i sitt rum med radion på för att förhoppningsvis lyckas tajma in just DEN låten man ville ha. man kunde sitta i timmar och vänta lyssnandes på p3. dessutom fick man ju inte plats med 700 låtar på blandbandet. så då behövde man gallra ut pärlorna.

nu överröses man av musik hela tiden och får liksom aldrig tillfälle att bara sätta sig ner och njuta av den. funderade precis över vilka låtar som skulle hamna på mitt blandband. jag har ingen aning. jag är förvirrad. det finns för mycket.

jag vill ha ett blandband i present. :P

vilken är eran favoritlåt?

puss!

midsommar.

nej. det är inte samma inlägg för tredje gången i rad, men väl tredje rubriken med samma namn. *öhö*

som sagt. blev att åka till kära dalarna ändå. en riktigt trevlig helg blev det! själva midsommarafton gick i lugnets tecken. massor av god mat intogs och en riktigt härlig tårta åts! *mums* spelade dart och kollade på rain man senare på kvällen innan man ovaggad damp ner i sänghalmen.

  

lördag blev bilåkandets dag då vi på förmiddagen drog iväg till sundborn för att insupa lite äkta svensk kultur. det förbannat fint där ute. om någon vill ge mig ett hus längs ån där så flyttar jag dit any day! förutom att strosa runt carl larsson-gården och dessa små bodar så såg jag världens fränaste bro. i en del av "sundborn goes extreme" så har de gjort som byns enda bro till en trasmatta. själva broräcket är inlindat i stickningar av alla dess färger medan själva bron är målad i olika färger. riktigt fränt!

   

efter sundborn drog jag och björn till svärdsjö med anna, tuva och micke för att se lite hederlig kyrkbåtsrodd. lyckades planka in på området då de tog hela 40 spänn för att se på det. och sååå mycket är det inte värt. toftbyn vann i både dam och herrklassen. sprang på matilda martin fresten! hon mådde bara bra. ingen young gymmix dock, men ärligt talat. ingen kan ju vara bättre på sånt än vi! :P

   

på kvällen bar det av till dössberget för att se på pumpbolaget. jag och anna groggade på något av det sliskigaste jag har smakat. vodka, pineapple-drinkmix samt fruktsoda. *huvva* vi satt och fjortisspanade på landroverflaket och letade efter bråk. inte att vara med i, men att kolla på. så spännande. såg hela tre polisingripanden. yeah. ska det vara bonnigt så ska det vara bjurs. :P kan i alla fall rekommendera pumpbolaget som coverband. i alla fall om man gillar rock. vilket man bör!

  

söndagen innebar ett gruvbesök med god fika på bagarstugan. detta är ett måste för den som ska besöka falun. hembakt och generöst! fick en riktig prommis dit och hem vilket var behövligt efter allt gott man käkat under helgen! gick en sväng genom elsborg vilket resultera i längtan efter ett hus. gärna i falun. det är såå fint juh. aja. nu ska jag sluta klaga och hoppa i säng en stund. 4 dagar kvar till semestern!

yeah!



midsommar.

jorå. jag och björn ångra oss. i torsdagskväll fick vi både ångest över att vi inte hade något planerat för midsommar. så det blev att beställa biljetter på sj och överraska mamma och pappa med ett besök. minen på mamma och annas ansikte när vi dök upp hemma hos dom var obetalbar. kanske var det för att jag en timme innan arrival hade ringt dem och beklagat mig över min miserabla midsommar. *hehe*

hem åker vi imorgon så bilder från helgens äventyr kommer på måndag!

1 vecka till semester!

puss!

midsommar.

säger bara en sak. midsommar ska firas i dalarna. opersonliga stockholm kan alrig få mig att ändra på den åsikten. okej. jag är inte storfirare med fest och sånt. men atmosfären är bara skönt annorlunda. men men. jag sitter i solna och skriver så. ingen midsommar för mig iår. *buhu* fast jag kanske kan få lite midsommar om två veckor när jag drar upp! ;)

puss!

annat resultat.

jadu syrran. resultatet blev rätt men till fel lag. en sak är säkert. med ida vinner men nästan jämt. bara man kommer ihåg att helgardera ;)

resultat.

2-0 till Sverige enligt björn. enligt mig med. puss!

tävlingsinstinkt.

när man numera kallar sig van cykilst (efter hela 3 cykelturer till jobbet) så har man ju rätt att tycka och tro lite. jag tycker att om man har cykelkläder från 80-talet och en cykel från 20-talet så bör man sakta ner när en sådan frän och ädel cyklist som ida kommer cyklandes. man ska respektera att ida är allsmäktigt bäst på cykelbanan och därav sakta farten. om man dessutom är tjej och cyklar på en äldre cykelmodell änd den ida har, så anser jag att det är fegt att "mörka" hur snabbt man egentligen cyklar. man ska alltså INTE låta ida cykla förbi och låta henne tro att "yes, där satt den rakt i krysset, tjejen hade ju inte en suck mot mig", för att sedan dra förbi högst upp i backen. dålig smak måste jag säga.

bicicleta.

jag är en sann cyklist. cyklade till och från jobbet idag. igen. gillar att cykla tror jag. dagdrömde till och med om att köpa cykelkläder. sådana dära dämpade cykelbyxor med en jacka i en riktigt käck färg. typ illgul. kanske en häftig cykelhjälm. ;) bakom varje ironisk mening finns en uns av allvar. bara så ni vet. :P nejmen allvarligt så är nog cykling lite av min grej. okej. först kommer all typ av lagsport. men om det skulle behöva väljas en individuell sport så får det bli cykling. känslan när man besegrat storbacken och mjölksyran är riktigt skön! men nu ska jag sluta yra.

imorgon är det 5årsavslutning på jobbet. blir myspys tillsammans med de som ska börja skolan till hösten. *mys*

nu är det duschen som gäller och sedan lite god mat tillsammans med björnen i soffan!

puss på er!

23,09 km.

detta är sträckan jag och björnen har cyklat idag. *woho* skulle se hur långt det var till jobbet. har nog cyklat lite längre dessutom, för vi har snurrat och haft oss. shit. riktigt stolt är jag! om jag är fit for fight imorgon så blir det att ta cykeln till jobbet!

*pust*

en upplevelse.

igår hade jag min bästa restaurangupplevelse hittills. kohphangan på söder! ha aldrig smakat så god mat i så cool atmosfär!

hela stället kretsar kring thailand, så det är thaimat, thaipersonal och thailändska som gäller. inredningen är bambu, sittpuffar, tuk-tuks och massor av ljusslingor. någon gång per timme drar ett monsunregn igenom lokalen så allt blir svart och börjar blixtra. maten är het, även när det står "no hot" på menyn, men ändå sådär god het. inte som när man drar i två tacohotkryddmixar i 400 gram köttfärs utan bättre. sen kommer vi till efterrätterna. man. gottigotti. å drinkarna ska man inte tala om, dom ska svepas och beställas in fler. NAJS! för en som aldrig varit i thailand (som jag alltså) så är detta himmelriket, men även de som har vart i thailand säger att detta är the next best thing om man inte har biljetten betald. tjejer, när ni kommer ner, så vet ni vart vi ska!

lägger upp bilder från kvällen när jag får dom från malin!

dessa har jag hittat på deras hemsida.

so far.

känns som om det enda jag gjort är att jobba, jobba och jobba. långhelgen som nyss var känns som flera år sedan. *pust* det enda som gör att man orkar stå upp på morgonen är att jag vet att jag, när jag kommer hem, får hoppa ner i soffan med björn och mysa. mys är riktigt underskattat. bara få sitta och vara!

imorgon är det dags för lite tjejkväll dock. då ska hela jobbet ut (6 pers alltså) på ett thaiställe åpå söder. har lovat mig själv att köpa den dyraste maträtten och största drinken. :P

nä. nu ska jag plåstra om min fot så jag kan gå till jobbet. nya skor equals nya skavsår. *woho*

puss!

perfekta presenten!





need I say more? you who know me will understand! I hope!
finns på kitsch.se

blandat.

kör en blandad sväng med bilder från helgen, helgen före det och helgen före det. varför ska det kännas så oerhört jobbigt att dra över bilder från mobilen? jaja. bättre sent än aldrig!


  
   

har inte jag världens sötaste systerdotter? fresten, 5 spänn till den som kommer på vem jag försöker härma på kortet nere till vänster;)

puss!

någon som vet?

någon som vet hur jag kan få min profilbild i linje med min meny? irriterar mig lagomt mycket att dessa två inte ligger i rad. men men. barnen i afrika har ingen mat. big problem. skulle ändå vara väldigt tacksam om någon kunde förklara hur jag ska göra! :)

puss!

jag bannar!

jag bannar den som kom på smulpaj! allt är smulpajens skapares fel! om denne person inte hade kommit på detta ljuvliga recept så hade jag säkert legat -10 kilo på vågen. lovar. :P

näe. men jag som trodde att det enbart skulle bli lättare med min viktnedgång när sommaren kommit har haft heeeelt fel. jag som trodde att motivationen, dom nyttiga råvarorna och energin skulle ösa över mig som en våg. men nej. it's all in my head. som susanne petterson sa; man måste BESTÄMMA sig. och ärligt talat så har jag inte gjort det. jag har tänkt att jag ska ge det ett försök. började precis skriva på meningen att "jag nu verkligen ska försöka på riktigt"... men all ickebestämdhet som finns i världen beslöt sig för att hoppa in i den meningen...

men. jag lider inte i nuläget. det enda jag egentligen vill är att kunna hitta kläder som passar bättre. men detta har ju bara med det yttre att göra. vilket jag egentligen kan klara mig utan. så jag kommer igen när jag bestämt mig. och när jag har riktigt bra orsaker.

puss på er. hoppas ni förstår något utav det jag skriver. ibland fattar inte ens jag.

glömde.

fick se ett polisingripande igår natt utanför fönstret. var en kille som, enligt mina misstankar, nog var lite för hög och berusad raljerade för oss här uppe på hagalund. som tur var hade han två kompisar som försökte få tyst på han. jag misstänker dock att det var dom som hade ringt polisen för han var heeelt väck. när polisen väl kom och han fatta att han skulle få lov att åka med dom så försökte han springa därifrån. tror ni det gick bra? jo, i en meter kanske. sen brak ner i asfalten med en polis i ryggen. hoppas han sov gott! anna! detta är fanken häftigare än att följa med krimissarna på polisradion;)

time to tell.

har inte orkat sätta mig ner och skriva på några dar nu.

i torsdags var det dags för sommarfest på jobbet. alla barn hade klätt ut sig som någon figur från astrid lindgren och sedan sjöngs det astrid lindgren sånger hela kvällen.det roligaste på hela dagen  var när min syster tittade förbi på jobbet. hon brukar ju till vardags vara i falun, men nu hade tillfälligheten tagit henne til en studentfest på andra sidan gatan från mitt jobb. fränt.

fredags spenderades inne i stockholm gåendes längs skeppsbrokajen. där hittade jag och björn malin och andreas, så det blev att hänga med dem. kollade på ostindienfararen götheborg och ett stort krigsfartyg. tog sedan en tripp genom gamla stan där vi käka glass för att efter det bege oss till kungsan för intagande av mat och dryck. mums. tog en cider till maten som gick rakt upp i skallen :)

på kvällen begav vi oss till hagaparken för lite samkväm med jocce och johan. vi kasta frisbee, åt mat och spelade spel. riktigt mysigt! blev sedan lite singstar hemma hos johan. najs avslutning. det roligaste var att få sjunga beep av pussycat dolls då jag har riktigt roliga dansminnen från kåren med just denna låt...*wihii*

idag har jag ingen aning om vad som ska hända. bada kanske? cykla? mysa? ingen aning! men kul ska jag ha!

puss!

fuck.

jaha. så trodde man att det vart som klart som handen i påsen. men nej nej. inga skattepengar för mig innan midsommar. tackar gymmix för det som skrev fel i sin skatterapport. tack för den televerket. jag som hade räknat med mina kära pengar. så nu får jag snällt vänta. känner för att smälla till någon just nu. bajs.

luleå.

den 10-17 juli ska jag o björn dra upp till luleå. alldeles själva. med flyg. häftigt va?
boka biljetter igår så nu blir det åka av... nu är det bara resterande semester att planera då;)

puss!

glömde.

glömde ju berätta att jag var iväg på föreläsning i onsdags. Mia Törnblom (Självkänsla nu, Mera självkänsla nu, Så dumt!) hade tillsammans med en Susanne Petterson lagt upp en föreläsning om hur man kan må bra i både det privata och på jobbet. Mia pratade mycket om självkänsla meda Susanne (som har en bakgrund inom idrottens värld) pratade om värdet av att bestämma sig, ansvar, mål och målförverkligande.

Har kommit på att hela mitt liv egentligen känns som ett riktigt halt bananskal som banat väg åt mig. allt har bara rullat på sedan gymnasiet, vips hade man jobb (men var det verkligen det jobbet jag ville ha?), vips pluggade man på högskolan (har jag egentligen studerat det jag verkligen vill bli, eller det alla förväntade sig att jag skulle bli?), vips fick man ett fast jobb (vad vill jag egentligen arbeta med?). Pratade med min chef angående just detta med mål och riktining i livet. som tur var så tog hon det inte som om jag inte ville ha den tjänsten jag nu besitter, men hon kände igen mycket och erbjöd sig att hjälpa till. riktigt schysst. pratade även med malin på jobbet (oxå 83a) och även hon har samma känsla om jag. vi brukar skämta om vår årgång och dess särdrag. riktigt roligt men läskigt.

vad har jag egentligen som mål? vad vill jag göra? vad vill jag inte göra? hur kan jag uppnå balans och harmoni?

känslan av att vilja ta tag i livet mitt bara växer. vill känna känslan av att det är jag som bestämmer och att det är jag som har valt. vill känna känslan av att ha ett driv. men hur? blir till att grunna mycket.

om ni får tillfälle att gå på någon av dessa två personers föreläsningar så ta chansen. fastän ni inte känner er precis som jag så får man sååå många kloka saker att tänka på. riktigt härligt och feel-good-aktigt!

puss på er!

skrattstock.

efter många om och men så har jag orkat dragit mig till björns dator för att skriva ner några rader och publicera några bilder från och om skrattstock.

drog iväg till långholmen runt 14-tiden i tron om att vi skulle vara ganska tidiga...tjena... när vi väl kom dit så var alla sittplatser i amfiteatern upptagna plus att hela långholmen verkade vara belamrat av fika-grill-mat-häng-bad-sugna människor liksom vi. hittade en plats bakom ett hus med typ en meters syn av scenen utan hörsmån. var sååå mycket människor. hörde ingenting. scoutade reda på en plats längre bort från scen men med mycket bättre ljud och blev sittandes där i ca 5 timmar. vi blev ett riktigt gäng till slut. jag, björn, jocce, johan, elin och morbror ingvar. vilket gäng. :P

drog oss till slut framåt scen för att bevittna björn gustafsson och soran ismail. soran var riktigt rolig medan björn körde ett nummer jag redan hört (fastän med modifikationer). kom fram en 14-årig skånepåg också som var prao hos özz. han var lite smårolig faktiskt. han berätta att han inte gillade översättare som översatte "YippiKayEy Mother Fucker" till "Dra åt pipsvängen ditt lilla skogstroll"... okej att han var 14, men någonstans i översättningen bör det ha funnits ett Mamma..*haha*

aja. here comes some pics!


puss!

nya tag.

imorgon är det nya tag som gäller med både mat och motion. känns som om mina kära fem kilon som jag vinkat hejdå till sakta men säkert börjar komma tillbaka. men det kan också beroo på att jag nyss käkat på grekens taverna och hamrat i mig två kycklingspett. *pust* jaja. bara att ta nya tag. så är det bara!

jaha.

det gick ju inte riktigt så bra. och inte var det underhållande. fotbollen alltså. hade skitbra platser, men vad gör det när målfesten uteblir och laget bli utbuat av publiken. blir något för lagerbäck att bita i. med detta spelet de hade idag så lär vi inte ens gå vidare från gruppspelet. men av någon anledning tycker jag att sverige alltid fixar att i alla fall avancera vidare en omgång. vi får se.

aja. nu ska jag vänta på cirkus zlatan. blir nog intressant att se på!
puss!

RSS 2.0