nyår.

jaha. så var dagen kommen. dagen då ida begav sig ner på rean trots plånbokens tjat och gnat. och inget hittade man förutom ett par mormorsbyxor som ida tyckte hon såg ganska söt ut i, ett par strumpbyxor (för mormorsbyxorna var korta byxor), ett par glittriga skor och ett paket med ögonskugga. så ikväll ska jag glamouriseras. ska snappa av en bild på webcamen innan jag går. 

nu ska jag iväg till ica maxi och trängas en stund. ska köpa efterrätt till årets galamiddag och se om de har några sådana där snygga hattar att ha på huvudet. är det fest så är det!

puss på er!

arn.

var och såg arn igår på bio. var bättre än jag trodde. väldigt lätt att följa även för en som inte läst boken. helt okej om man har två timmar och nitton minuter över någon dag. rekommenderar att köpa en stor dricka bara. :P

annars har det vart riktigt slappt de senaste dagarna. skulle helst av allt vilja gå ner till solna centrum och shoppa loss, men min plånbok skulle skälla ut mig länge och väl. :(

imorgon är det nyårsafton om det undgått er. ska satsa på glitter och lockar. björn ska få agera frisör. ska till jocke sen på kvällen. och som vanligt är jag enda tjejen. vet inte om jag ska skratta eller gråta. kul lär det bli i alla fall!

lär skriva mer imorgon..

puss på er!

jul.

så, då var julen nästan över. ja, vi har ju faktiskt trettondag jul att se fram emot eller är det tjugonda knut? å då är ju julen i sådana fall över. :P

haft en riktigt skön jul med en välbehövlig paus från pluggandet. åkte i lördags upp till falun tillsammans med björn för att få vila en stund. fixade lite julmat och sådant under söndagen och slog in de sista paketen. spelade bingolotto på kvällen. riktigt trevligt!

sedan blev det julafton. och vilken julafton. superskön promenad på morgonkvisten tillsammans med björn och pappa. ca 1 dc frost ut så det såg sådär lite lagom snötäckt ut. och det var massor av människor ute på isen och åkte långfärdsskridskor! vill också! fortsatte dagen med lite tevetittande och staging av mat. sedan kom anna och tuva. är det något jag saknar från falun så är det fanken systra mi. att bara kunna umgås sådär, inte göra något särskilt. och tuva, är så kul att se henne! hon fick dessutom den bästa julklappen, en bebis-luleå-hockey-tröja. så söt!

annars var det blandade julklappar. allt från de obligatoriska köp-vad-ni-vill-klappen bestående av pengar till skålar, ljusfat, locktång, 2 st singstar (!!!) och massa mer. man säger alltid att man inte ska handla så mycket, men tjena säger jag bara. :P

skön jul har det sammanfattningsvist vart. pch ikväll blir det en liten julafton med björns kompisar. najs.

sedan har jag en förfrågan till er kompisar. när ska vi träffas? vill vill vill! jag har en fullplanerad kalender med aktiviteter till oss om ni vill komma hit med bland annat konstig klubb-utgång,  en liten foto-session i foto studio, shopping... ja, det finns massor.. jag försöker bara muta er lite ;)

nu ska jag brotta ner björn i sängen och kittla han lite.

puss på er!

Petter



Grymt bra låt med riktigt skön refräng. den sitter fast i min hjärna just nu.

"det är så logiskt, alla fattar utom du, du har ingen aning, att jag tänker på dig, precis just nu"

love u all.

puss på er!


så, nu har man klippt sig, skaffat två nya toppar för 250 spänn! och köpt mina sista julklappar till björn och anna :D

nu ska jag gå på julbord, är megahungrig! *mums*

gillar.

har kommit fram till att jag gillar att blogga. men jag har även funnit en nackdel med den. man "behöver" inte ringa sina vänner längre för att veta vad som händer. kommit på mig några gånger nu att jag bara konstaterar att jaha, nu har dom gjort det och sen bara går vidare. är det bara jag som känner så? bloggen har blivit någon slags reklampelare som gör att man slipper spendera minuter i telefon... sorgligt?

som jag sa igår om fyverkerier.. det är bara i stockholm, man en onsdag förmiddag, den 19 december klockan 15:00 kan se nyårfyverkerier i luften... två dagar i rad! vad tänker dom med?

nu ska jag återvända till uppsatsen.. ciao!

puss på er!



"Kommer du ihåg när du fick diarée imorse?" Alltså va fanken!? Jag fattar inte hur våra fina reklammakare tänker. aja, jag skrattar friskt i varje fall!

enbart.

jag tror det enbart är i stockholm man, på en tisdag vid 16 snåret, den 18 december, kan se nyårsfyverkerier utan för sitt fönster. ett hundratal meter bort. fantastiskt! riktigt fint! glad att jag var hemma. 

har kommit fram till att jag gillar solna. speciellt när det är mörkt och man går hemåt hagalund. höghusen ser så hemtrevliga ut med dess lysande fönster. inte som på dagen när man verkligen kan höra husen ropa "miljonprojekt!". på kvällarna så tänds lamporna i fönstren och på vintern tänds även julbelysningen. massa mys. det enda som skulle kunna göra det bättre är alla ni underbara vänner som bor på olika håll, min familj och cirka två meter snö.

carro ringde idag. det var trevligt. ännu trevligare när jag kunde hjälpa till lite och det i geografi. geografin känns lika långt bort som ett jobb till mig just nu. :P men kul var det. och hon har ju det bästa kvar. idrotten! hoppas man kan hjälpa till massor då. så man får fräscha upp sina egna kunskaper.

funderar på att någon dag när jag har riktigt tråkigt, skriva ner massa lektionsförslag till min vikariepärm. så man bara kan välja och vraka. skulle vara så skönt. så det ska det bli någon gång.

nu väntar en dusch, sen ska jag mysa med björn :)

puss på er!

sådär.

bestämde mig igår för att inte åka på intervju idag. 20 procent delat på två dagar betyder att jag typ jobba ca 2-4 timmar under två dagar med typ inget betalt istället för att kunna jobba 4-8 timmar per dag med inget betalt. :P aja. summa summarum är att jag typ tjänar ihop till busskortet varje månad och får äta nudlar på lunchen. så.

hade annars en mycket trevlig dag tillsammans med björn igår. hade en lugn förmiddag och en mindre lugn eftermiddag fylld med bullar, peppisar, julchoklad och smörkola. tyvärr råkade jag karate-choppa julchokladen så den flög i tusen bitar över golvet. och eftersom jag kunde karate-choppa den betydde det att den hade kokat för länge... bajs. smörkolan däremot blev god som knäck. den smaka faktiskt knäck. men den var mjuk mjuk mjuk. den ville inte lossna från plåten, så mjuk var den. så ida tog en stekspade och samla ihop allt till en boll som björnen fick banka på sen. så mycket våld blev det igår. såg även moulin rouge på kvällen. gillar den filmen skarpt. fastän den är konstig. mycket konstig.

idag blev jag klar med intervjuerna. nu är det bara råskriv som gäller. jihoo!

puss på er!


helgen.

ser verkligen framemot helgen. ska bli så skönt att bara slappa och mysa. ikväll händer väl inget särskilt, ska ner till solna centrum (viktigt med ord, stan är visst sthlm har jag fått reda på) och handla sista julklappen till anna och lite ingredienser till söndagens bak.

på lördag ska vi till björns syster elin på kalas. på kvällen kan man följa med till en varitéklubb (???) som kallas the hootchy kootchy club. någon gång ska jag med banne mig. låter hur kul som helst. de ska vara alice i underlandet tema. flickorna mina, ni bör följa med mig dit!

på söndag är det tredje advent och julpysselafton. vill vill vill. men vet inte vad jag ska pyssla med förutom baket. känns inte som att cerenitlereånga och lussebullar går ihop liksom. kanske lite julscrapping.

wish you were here with me to pyssla lite!

puss på er!

intervju.

jaha, så ska man på intervju. stort. dock är inte procenten lika stor. 20 procent. plus att jag måste ha min behörighet snabbt nu. för ingen obehörig kommer in. kommer ida hinna? antagligen inte. kommer ida att gå på intervju. så klart. ska bli kul att bara komma och få uppleva. en tredje sak är att det inte ligger nära. utan på ekerö. utanför ekerö till och med. hur mycket vill man betala för erfarenhet? jadu. den som lever får se. gött i alla fall.

annars ska jag snacka med jan-banan snart. vet inte vad jag ska säga förutom att fråga när allt ska vara klart. är verkligen inte i balans när det gäller allt.

puss på er!

uppsats.

när ska jag bli klar. vet fanken inte om jag har mycket eller lite kvar. vet inte om den är okej eller inte, bra eller dålig? vet ingenting. och så ska man sitta och slösa massa tid på att skriva ner alla intervjuer. på en spelare som man inte kan spela tillbaka eller framåt på. gäller att vara het på gröten.

skönt att slappna av lite ikväll. ska på gym o springa ur alla mina tvivel. :P christmasdress tvåtusensju är inne på sluttampen;)

puss på er!

mycket.

hellu.

känns som jag färdats sjuttioåtta mil sen förra måndagen. detta kan iof sig stämma. hem från östersund i söndags kväll till falun i onsdags morse. intervjuer med lärare och rektor på skolan under onsdag, torsdag, fredag plus lite umgänge med mamma, pappa, anna, micke och tuva. trevligt men tröttsamt. sedan hem på fredag för att sedan bli väckt av mobilen på lördag morgon där någon frågar "e du i karlberg?". näe, ska inte vara där förrän om en timme blev mitt svar. då har de sagt fel tid till mig så upp å hoppa. spenderar 3 timmar i bassäng utan frukost i magen. åker sedan direkt till stenhamra för att fira björns farbror. fryser! äter massa kakor och bullar. åker därifrån hem till johan för att käka kebab. *pust* sover. vaknar. in till stockholm för den sista julshoppingen och sedan till oasen för 4 timmars bad. shit. kul vecka.

längtar efter lugn och ro. har avsagt mig allt bad och vikariat fram tills julafton. gött! uppsatsen behöver räddas!!!

hoppas ni fått mer lugn och ro än jag!

puss på er!

intervju.

gjort min första intervju till uppsatsen idag. tror jag lyckats med frågorna. hoppas det i alla fall.

är grymt trött, vet inte varför. :(

klädde julgranen igår. om jag tyckte jag var tidig med det förra året så slår detta alla rekord. men fin är den med alla paket under. och massor av prylar i den a´la americana nästan. inte tacky dock!

ska handla den sista julklappen i morgon (nästan) och intervjua tre personer till. sen ska jag till anna och fotas. finfin julklapp mamma, pappa och mormor ska få ;) gissa?!

grattis carro som vann tävlingen! en kram kommer på posten! ;)

puss på er!

helgen.

vilken über mysig helg jag haft! första blev det att besöka lindas jobb. kan verkligen se varför hon trivs så bra! fina ungar och snälla arbetskamrater! sedan blev det att gå på stan, fick en julstjärna i julklapp av linda (lyser skitsnyggt i sovrummet!) och jag gav henne dirty dancing 2. för filmer hyrdes och köptes. plöjde igenom 6 filmer under helgen. sist jag gjorde det var när vi hade filmkväll hos martin p!

kvällen spenderades på frösön som upptakt för en tänkt utekväll, men gamla som vi är så blev vi trötta. och filmerna väntade på oss hemma juh. men trevligt var det hos robert. fast lite besviken blev man ju när man inte rokkade såå fett som man ville på guitar hero..:P

lördag. sooovmorgon. snöstorm, skidskytte. film och en promenad fick stå för den dagen. riktigt kvalitetsmys under täcket!

söndag. soovmorgon! en lite längre prommis och fika med lisa. trevligt. mindre trevligt var det att åka hem. :( fin stad och underbar värd! i'll be back soon. förhoppningsvis! annars får du komma hit. till staden utan snö. deprimerande :P

puss på er!

fresten. den som gissar vad som står i mitt vardagsrum just nu får en kram!

RSS 2.0