packad och klar.

så. nu är jag helt redo att bege mig till dalarna. åker om cirkus en timme så snart är det väl dags att ta sig till station.

hostade mig genom natten, så imorse var det jag som tog och ringde till vårdcentralen för kurering. jag har "hållit" ut i typ 2 veckor men inte blivit nå bättre. så nu är jag ca 400:- fattigare, men en burk penicillin, en flaska hostmedicin och en flaska med starkare variant av hostmedicin som BARA ska intas innan jag går å lägger mig. innehöll visst morfin eller något liknande lugnande. känns tryggt. ser verkligen fram emot att få sova en hel natt! å hur mycket jag än kommer sakna björn så hoppas jag han kan sova ikapp sitt också. stackarn. hållt han vaken...

nä. nu ska jag packa ihop datorn. har blitt en av dom som kollar på film under tågresan. sååå skönt!

puss å kram! God jul på er alla! nu är det datastopp fram tills söndag!

christmascraze.

de må jag säga. å inte av de glada slaget. längtar verkligen att få sätta sig ner i fåtöljen, med en kopp varm choklad, och bara ta det lugnt! inget jobb. inget plugg. ingen tankeverksamhet what so ever. längtar!

hade minijulafton här igår. okej. det enda som resembla en julafton var väl paketöppning. annars var det inget annat som hade med julen att göra. fick ljuslyktor, rengöringsgucka, en chokladask och en bok med massa grymma dancemoves i. gissa vem som kommer rokka fett på nyår!

ska ge björn lite moraliskt stöd. han har kommit in i värsta fixarhysterin. blir svettig bara av att se honom arbeta..*pust*

puss!


ny länk..

..till min käre björn. han har gått och blivit med blogg. *hihi*.. !

text text text.



Jag ger dig inte min morgon och inte min dag
du får nått så mycket bättre, du får hela djävla jag
Hela underbara, unika jag inte något så fjuttigt som en morgon och en dag

inte visste jag att en text från en sommarlåt kan värma så mycket mitt i vintern!

underbara kort..

... som verkligen reflekterar mitt hårda liv!

  
först fastnar man i ett garnnystan när man går på stan... sedan hamnar man under en mistel, men då vägrar björnen att pussas... å så blir man attackerad av okända människor på skansen så man får hjärtat i halsgropen...*pjuh*

inte lätt att vara ida...

sorry!

förlåt att jag tände hoppet för er, mina arbetskollegor, när jag idag ringde och sa att jag skulle arbeta. trodde att jag efter en dag utan feber (men med hosta och snuva) var friskt... men ack nej. nu är jag inte frisk längre... feber igen..  *svärdord med stora bokstäver*

aja. annars har jag legat i soffan. pysslat på datorn. legat på soffan igen. ja. ni fattar. intressant liv jag lever ;)

nu ska jag fortsätta bli frisk... igen... för på onsdag är det julbord, det första jobbarrangerade julbordet, så de måste man ju gå på!


Å FRESTEN... GRATTIS SYSTERYSTERANNA TILL JOBBET! FAST FAST FAST FAST...tills du dööör... nä, fy så hemskt. fast fast på ett bra sätt... ni fattar väl? *hehö*

kram!

och efter regn..

..kommer feber. *svärord svärord svärord* fattar inte. varför kan jag inte bara få vara ifred?!

det enda roliga är att man har världens mysigaste pojkvän som fixar och donar åt en som man får bada bubbelbad och mysa :D

och att sverige i detta nu gjorde 6-4 i VM-finalen mot finland! vilken vändning!

puss på er andra och hoppas ni får vara friska å krya!

julmarknad.

har strosat runt hela stockholm idag känns det som. varit i gamla stan och sett julmarknaden där. hittade falu ljusstöperi där och köpte nästan en utav deras ljustomtar men... nej.

åkte sedan båt över till djurgården och skansens julmarknad. hittade ytterligare en grej till tuva. inte bra det här...:P å smakade massa goda saker!

tyvärr har jag åkt på en förkylning som florerat på jobbet så jag har tatt både nässprej och ipren för att ens hålla mig uppe..

nu kom björn med lite mat, så nu ska vi mysa framför teven!

puss!

lussebak.

apropå förra inlägget så bakades det även idag på förskolan. lussebullar denna gång. stora, fina, maffiga lussebullar. för imorgon är det lucia å då ska det lussas! känns som om dagen kommer går fort och vara hur mysig som helst!

resistenta små jäklar.

en flicka på jobbet undrade varför jag alltid gjorde i ordning min mat innan vi sagt matramsan. förklarade för henna att jag har lättare att blir sjuk av deras bakterier än hon själv. fråga mig inte om det stämmer. men när man har barn som nyser och hostar rakt ner i maten så borde man få ljuga lite granna!

onsdag.

känns som om veckan har gått super fort. det är ju redan onsdag! kanske har det med aktiviteterna på jobbet... igår var det pepparkaksbak och imorgon blir det lussebullsbak. å på fredag är det luciafirande. herregud va tiden speedar när man har roligt! annars är julklappshandlandet igång! finns så många roliga saker! har redan köpt en julklapp till tuva som hon dessutom fått. men nu hittade jag en till. :D tyckte den var jättesöt och pedagogisk! gillar verkligen funktionella leksaker. kan se mig tuva i framtiden klaga på sitt monster att hon bara köper saker man lär sig av. "Guuuuud, monster! jag vill ha vaaaanliga julklappar!" aja. får se om hon gillar! hitta en åt syrran också. så klockren. så den får bli utöver min orginalplan..:P nu måste jag gå å duscha bort gruset från min hårbotten. skulle vara lite lagom käck och agera stjärngosse med en kon ifrån sandlådan. inte så smart.. men det är väl inte det jag är känd för heller?! :P puss i luren!

borta är lite bättre faktiskt.

sådär. nu har man samlat så pass mycket energi att jag försöker mig på ett minirepotage om min semester. så underbart det var må jag säga. vakna när man vill. sola när man vill. bada när man vill. härligt! sverige är härligt också, men det har sina baksidor. såsom detta jäkla mörker! visste inte att jag var så beroende av solen som jag verkar ha vart. känner mig som en zombie!

har egentligen bara gjort en enda sak under semestern och det var att slappa. SLAPPA. vi masa oss upp när vi ville. käka frukost på ballis. gick ner till stranden eller poolen. slagga och bada tills eftermiddagen. tog siesta. gick å käka. somna om. MUMS!

gjorde en tur till arguineguin där jag vann en resa av ett bolag som var så där lagom skumt. får se om jag vågra hämta ut priset eller inte. promenera till puerto rico några gånger. åkte på delfin/val-safari. detta var nog faktiskt veckans höjdpunkt! minst 100 delfiner runt båten och vi fick se 3 valar på runt 20 meter (20-30 ton uppskattningsvis av vår guide) runt båten. så jäkla maffigt!

aja. man kan inte sammanfatta denna semester i ord. så ni får lite bilder istället!

   
flyget - fina paret - poolen at the hotel - coola kaktusar, typ det enda som växer på grannis
   
promenad till stranden - första doppet på el vacacion - mys! - blev massor av gotta

   
kackisen gunnar underhöll oss - björn "frös" första dagen - blått hav - avskilt badställe

   
minigolf på hög nivå - solnedgång från ballis - sänka skepp togs på största allvar

   
solpuss - vågar ni gå klädda så här i sverige? -don't ask me what they put in our ice cream!

   
i väntan på båten - min sommarpojke - flipper, jag lovar, det är flipper! - me go nude snorkling... :P

bilder säger mer än ord eller?
puss på er!

RSS 2.0