cupcakes.

har "slängt" ihop några cupcakes nu på kvällskvisten. köket ser för jäligt ut, men eftersom det bara är jag hemma idag så struntar jag i det. städa kan man göra sen!

  

lite halloweeninspirerat :P blir att bjuda barnen på dagis imorron, OM jag hittar något att transportera dom i. inte helt självklart! aja, annars bli björn glad ;)

måste tipsa om Black Eyed Peas nya skiva. grymt många härliga danslåtar. ska ladda in dom i min mp3spelare å sedan dra ut i parken och gå en runda. men inte nu. sen. tjena...

imorgon är det fredag! tiden går fort när man har roligt! 5 barn på stora imorron. totalt 9 på 4 pedagoger. lite rensning kanske? eller biblioteksbesök kanske? who knows!

glöm inte att rösta på REZA imorron!
ha de gött å god kväll!


vill skriva något!

sitter här med datorn i knät och känner att jag vill skriva något. men vad?

har haft björns kusin och kille på besök under kvällen. bjöd dem på en fläskfiléggryta med krögarblandning till. mumsigt! fläskfilégryta är en underskattad middag. blir ofta supergott med massa sås och blandade smaker samtidigt som det blir mycket mat. detta betyder alltså matlådor inför veckan!

nu sitter jag å småglor på dom där ensamma mammorna. det är sommar. dom badar. JAG VILL OCKSÅ. har lite småångest inför vintern. är inte alls beredd. vill ha värme, sol, svalkande dopp! inte mörkt, grått och kallt. buhu! får bli att gå på ljusterapi i vinter...

har beställt klipptid med tillhörande slingning. är grymt sugen på en färgglad förändring utan att ändra på grundfärgen. skulle helst vilja slå till på en färgning i hayley williams-anda, men tror inte riktigt jag skulle klä i det.

va tror ni? vill bli en härlig glad färgklick i denna gråa värld!


har i alla fall bokat in mig på en salong i falun. orr&stüffe. ska bli intressant. hade tänkt köra min gamla favorit, headbanger, men dom hade bytt all personal :( dom nya är säkert bra, men aja. då kan jag lika gärna prova på något andra. och de som jobbar på orr&stüffe har riktigt skön personlig stil så dom kan kanske plocka fram något personligt åt mig!

blir fresten en utgångskväll med systeryster när jag kommer upp till falun. Carro, ska du ut? skulle vara roligt att se dig!

som alltid så saknar jag alla som inte finns här hos mig. puss på er!
ha de gött, nu ska jag se på love actually!


ursäkta, vad sa du?

"kan du tänka dig att jobba med ett gäng polacker?"

får man uttrycka sig så?

sunday, bloody sunday!

aja. så farligt är det väl inte egentligen. men för att inte ha något att göra så går helgerna snabbt.
vet att jag måste sluta på tristess å jag vet att jag själv har ett ansvar gentemot mig själv att hitta på något. men det är så ENKELT att säga att allt skulle vart bättre om man bott hemma i falun. då behöver jag ju inte ta tag i livet här. men men.
snart är det jullov och då blir det ett längre besök i falun.

på måndag ska jag träffa emilie sundberg från min gamla klass i kista. ska bli roligt :D det var längesedan. ska se om vi kan styra upp någon återträff nästa år.

idag ska jag städa och ta en promenad. vart ska jag gå?

njut av helgen!
kram!

relax.

har precis landat i soffan efter en skön arbetsdag!
har snöat två dagar i rad nu när jag traskat iväg till jobbet. å idag låg snön kvar en längre stund. nästan lite synd om barnen att vi hade inneöppning. en lillplit ville INTE gå in. *haha* vänta du bara. om två månader gråter barnen av kyla istället.

har blivit VFU-handledare fresten. känns lite skumt med tanke på att det inte alls var längesedan man själv var ute på VFU. men samtidigt tror jag det är bra. jag är fortfarande i stadiet där jag provar mig fram och inte är rädd att göra fel. så jag hoppas jag kan förmedla något vettigt och lärorikt. tyvärr så är det bara 2 dagar kvar och det var första igår jag fick VFU-materialet från universitetet så jag känner mig inte riktigt adekvat som lärare. men men.

ska anmäla mig till förskolelyftet också. läsa lite på universitetet. ganska sugen faktiskt. funderar på specialpedagogik med inriktning språk och matematik. men vi får se. har ett riktigt spännande år framför mig på jobbet!

alla i personalen åkte till simhallen efter stängning idag för lite vattengympa och relax. riktigt trevligt! må göra det igen!

nu ska jag glo på the hills och the city. ha de gött!

helgen.

hade systeryster, lillstrumpa och micke på besök i helgen. tyvärr regna det hela lördagen så det blev aldrig någon hagapark för vår del. blev till att ha hemma mys istället. inte illa det heller!
söndagen spenderade i älvsjö på hem&villa, hem&inredning samt underBARAbarn-mässan. mycket spännande att titta på. dock påminns man hela tiden om vad som räknas i livet. saker. saker och åter saker.

måndagen var långdragen. gick hemifrån strax efter halv sju och kom hem vid halv tio på kvällen. hade vart mycket tröttare om jag inte kunnat ta ut lite komp mitt på dagen för att umgås med anna innan dom drog till falun. vi gick på stinsen å glodde. najs!

bara jag som känner en lätt pust av ångest av vinterns annalkande? hade gärna bott lite närmare ekvatorn!

puss å kram!

älskar.

älskar verkligen mina dagisbarn. dom är sååå underbara (förutom när dom jobbiga :P) har tagit massa kort på dem idag när de hoppar från en bänk. energin lyser i deras ögon, total glädje! skulle sååå gärna vilja lägga upp å visa er dessa underbaringar men får väl se om jag kan lägga upp några utav korten på förskolans hemsida istället.

föräldramötet gick skitbra. hade bokstavssamling med föräldrarna som spelade med som bara den. fick jättefin feedback på mina kort jag tagit på barnen. vissa föräldrar sa att de hellre skulle vela ha foton av mig istället för skolfotografen. så nu ska jag smida upp en finfin plan för hur det skulle kunna fungera. fast pengarna ska gå till ungarna istället. så vi kan göra/köpa roliga saker. jag får ju faktiskt fota på arbetstid så jag får träna. barnen är gladare på fotona och miljön är finare. plus att föräldrarna köper sådant dom faktiskt vill ha. låter super!

ikväll ska jag bara njuta. behöver verkligen en slapparkväll. är inte van att hålla igång :/

njut ni också vettja!
kram

RSS 2.0