föräldramöte.

om x timmar kör det igång. själv är man fånge på förskolan. för lite tid för att hinna hem till solna och tillbaka och för lång tid för att det ska kännas roligt att vänta.

fick komplimanger för mitt fotograferande. ska försöka suga åt mig. roligt!

om 2 dagar är det helg. jag längtar! syrran, tuva och micke kommer på besöka å vi ska utflykta massor! har massa förslag och inga planer :D

nu ska jag pyssla med hemsida. förskolans hemsida.

www.montessoriforskolankompassen.se

checka it ut!

kram!

ps. linda är bäst ds.

fotoutflykt.

gjorde ju en fotoutflykt igår och nu har jag lagt in bilderna i datorn min :D


Rolig kontrast uppe på Hagalund. På 70-talet "sprängde" dom bort dessa pittoreska villor till förmån för mastodonthusen. miljonprojekt tror jag det kallas? ;)


Hagaporten.


Snygga stenstatyer vid fjärilshuset på haga. om jag hade haft råd och plats så hade jag lätt lagt ett bud på stornäsan!


Puss!


Ekotemplet. Drömmen... ;)


Sååå fint!


Björn i slottsruinen - Ruinbjörn är hans rapartistnamn!


Hittade en grillplats där nere, kanske bli ett besök där nästa sommar?

Nu ska jag vara huslig och göra (från scratch) potatis- och purjolöksoppa med brytbröd och cream cheese- och laxröra, najs!
God kväll!



csn. my god!

var precis in på min csnsida för att för "skojs" skulle se hur mycket jag har i skuld hos dom.

*1 januari hade jag drygt 235 000:- i skuld till CSN.

*Enligt CSN's uträkningar på årslön så har de kommit fram till att jag sak betala tillbaka ca 900:- per månad.

* Om man då krasst tänker att 900:- gånger 9 blir runt 8000 så borde ju min skuld minskat något... i alla fall gått ner under 230 000:-sträcket.

*Men nej. Jag har idag, efter 9 månaders avbetalning betalat av ca 2500 kr. Allt jag betalar tillbaka halveras med deras jä**a ränta. Vill inte ens börja tänka på hur lång tid detta kommer att ta att bli av med!

Dags att flytta utomlands i några år?

hagaparken.

vaknade runt halv 11 imorse. blev lite sent igår... men jag spöade grabbarna i NHL '10! Gjorde det enda målet och vann 3 slagsmål av 4. gissa om jag var nöjd!

har vart på en promenad med björnen idag i hagaparken. gick förbi fjärilsmuseet, hagaslottet (där victoria & daniel ska bo), ekotemplet (där jag helst vill gifta mig) och slottsruinerna.

vi var lite busiga och klättra ner i ruinerna fastän man inte brukar få det. men grinden var öppen så då får man passa på. ganska häftigt att dessa finns i hagaparken. var ju tänkt att Gustav III skulle bo där, men han blev ju skjuten så då sluta dom bygga. så där står resterna av källaren och valven till allmän beskådan!

ikväll ska vi käka och kolla på bio. blir att se på lisbet sahlander och paolo roberto, mycket spännande!

har förresten precis gjort klart min budget för denna månad. ska försöka planera upp resten av året också. här ska det organiseras!

ha en trevlig kväll!

kram // Ida


fredagsmys.

ska bjuda björn å grabbarna på tacogratäng ikväll. bara för att få kolla på idol. :P ibland måste man utöva lite utpressning... funderar på att slänga ihop en chokladbollssmet också. men då måste jag gå till hemköp. orka? vi får se.

blev ingen "vinst" för mig. vinsten hade vart att få käkat hamburgare i 6 veckor. till lunch och middag. i ett vetenskapligt test. och hade man dessutom tappat vikt och gjort detta bäst så hade man fått en resa till thailand. inte dålig morot. men men. blir att gå till gymmet på måndag och köpa kort istället. å börja storhandla igen. det är såååå enkelt att falla i godis/snacksträsket om man inte har mat hemma. inte bra.

ännu en vecka har gått. snart är det höstlov och sedan så är det helt plötsligt jul. tyvärr fick vi reda på att björn ska arbeta både jul OCH nyårsafton. bajs. inte roligt tycker jag. får boka biljetterna upp till falun snart då. för dit ska jag i alla fall. inte sitta ensam hemma på jul heller.

imorgon ska jag dra mig ut i solen och mysa. funderar på att göra en fotopromenad med picknick. lite goda mackor och varm dryck i ryggan. mys!

nu kommer jocce. shit. han är psyko! dörren går snart sönder!

god kväll!


dags att starta om?

ikväll, eller imorgon får jag reda på en rolig eller tråkig sak. har anmält mig till en "tävling" å imorgon eller ikväll så får jag reda på om jag gått vidare. hade verkligen vart otroligt roligt att gå vidare. vill vill vill! jag sänder ut alla positiva vibbar till universum i hopp om att få något tillbaka.

annars så är det dags att starta om med bloggen igen. har verkligen haft en down down down period med den. inte haft någon lust eller ork alls. så då ska jag inte tvinga mig själv! så där av inga bloggposter. men nu kanske tiden är inne?

jag inbillar mig att jag fått mer energi och att detta nu gör att mitt liv kanske tar lite mer positivare banor. inte för att mitt liv varit negativt på något sätt. men ändå!

jobbet var roligt idag fastän vi var en man kort. känns som om jag kommit mer i synk där. å fått mer harmoni. fastän ansvaret och arbetstiden ökat. najs!

om en timme drygt kommer Fehrm hit för lite thaikyckling och idol. köpt popcorn dessutom, mums!

nu ska jag preppa! inspirerad av hell's kitchen! *haaaaaayiaaa*

RSS 2.0