men herregud.

tack laila bagge. våga sätta ned foten. inte för att jag vill ha in några utav de som redan åkt ut. men i alla fall... tror jag ska söka nästa år så det blir lite kvalitet ;)

lars.

jadu. planerad medvetenhet eller medveten planering. om han vill vinna eller inte. idag ser det ut som om han vill bli utröstad.

okej. jag gillar att man inte alltid kör inom ramarna. men man behöver inte bli robert gustafsson för det. lars sjunger ju inte ens som sig själv. nej tack. jobba hellre mer med det musikaliska utförandet än med spexet tack!

anna.

otippat låtval. lite sådär 80, typ som loa falkmans symfoni. vågat. påminner lite om cindy peters i rösten å madonnas gestaltning av evita. kan hänga löst denna vecka med.. but that´s beats me..

robin e.

han kallas idols rocker. skämtar ni?! kom igen. när dom väl har en orkester att jobba med. varför fixar han inte mer med arrangemanget då?

johan.

ingen kommentar. borde åkt ut för längesedan...pubertalt ocharmigt...

alice.

njae. går inte igång på detta arrangemang, med hennes röst borde det gå att göra med å bättre.. sådeså.  ner med axlarna å posera inte in i kameran likadant varje gång!

så ensam är jag...

..så jag sitter här i min ensamhet och livebloggar om idolframförandena!

hittills...

robin b: helt okej, grymt säker röst, men kunde var lite mer auktoritär i sin personlighet...

sepideh: det bästa sedan "i will survive"

kevin: HERREGUD! är det för att han verkar så sympatisk å ödmjuk eller är det bara så att han rocker fett?

more to come...

minnen. gamla minnen.


tribute till thore callmars underbara dängan


hakar sedan på med en låt som alla borde ha hemma i sin musiksamling ;)
*hojt hojt*

39 minuter och 3 sekunder...

...fick jag vårt samtal till mamma. hur mycket räknade du till?

kram å puss!

nu händer det saker...

badrummet är numera klart!

på måndag kommer inglasningsgubbarna till balkongen, plus att golvläggarna komma för att mäta ut hallen å köket. i samma veva ska dessutom målaren börja tapetsera vårt vardagsrum. så inom två veckor så kan nog alla våra renoveringar vara över. :D mucho fun!

ännu mer fun är att syrrans födelsedagspresent kom idag med posten! plus att jag har två extra paket att hämta ut... får se om jag orkar med min hosta. febern verkar ha gått över, men hosta å snor är nästan värre.

nu ska jag snörvla ikapp med teven!
puss!

should I spell it for you?

S-I-C-K-O. thats what I am. started yesterday with a runny nose and will surley not stop before sunday. just in time for work. so, tomorrow, I will spend the day in bed. watching my old friends Oprah and Rachel Ray...

har annars haft en trevlig dag med barnen på dagis. vi pysslade, dansade och målade. käkade gröna maskar med björnbajspluttar och massa blod. till det så drack vi så klart grön trolldricka. *mums*

ingenting kommer att göras åt kackisarna innan jul enligt signalisten då det är en alltför stor procedur att se till att alla i porten lämnat nycklar till en specifik dag. tack.

engelsk grammatiktenta ska tas den 21 november förhoppningsvis. bara tre år för sent. lycka till mig själv ;)

nu ska jag sova. igen. pust.

puss å kram, amalgam!

tro är att icke veta...

...tack mamma för dessa fina ord du präntat in i mitt sinne. vi TRODDE att vårt kackerlacksproblem var över. ända tills igår då björn öppnar bestickslådan och ser en fin kackis i sina bästa år krypa omkring. så var allt igång igen... det roliga är ju att firman som var här och sprutade "inofficiellt" vet vart kackisarna kommer ifrån, eller har en aning i alla fall. kom igen nu signalisten, ta tag i problemet!

mitt i all denna röra så finns det dock ljusglimtar. badrummet är nästintill klart. väntar bara på att de ska täta runt dörrar och där tvättmaskinen ska stå. sedan ringde dom från inglasningsfirman och konfirmerade att de på måndag kommer och fixar balkongen. :D

nu är det bara golvet och väggarna vi väntar på! å kackisarnas undergång så klart! *mohahahaha* citerar vildvittrorna i ronja -"nu ska de dödens dö!"

halloweenfest på dagis på torsdag. pumpapajbak imorgon med barnen. jag är ledare. shit. må det gå bra!

puss på er!

emma!

vi kanske kan ta en trippeldejt ;)

måste bara tipsa som The Hills: The Lost Scenes! shit va mycket skit ;) skit som man bara måste se!

grattis carro!

SKÅL PÅ DIG CARRO PÅ FÖDELSEDAGEN!

Jag kommer upp till Falun den 7-9 november, hemma då? Kanske en fika eller promenad?
Ha de bäst!
puss!

r.i.p garman.

björns farfar gick bort idag. :( det kom väl inte som någon överraskning med tanke på hans fysiska status men ändå. det mest sura är väl att björn hade tänkt att hälsa på han i veckan, "innan det är för sent"... 98 år. 3 månader. 11 dagar.

hoppas du får det bra vart nu du beger dig! med tanke på all karmapoäng du borde skrapat ihop under andra världskriget så lär du leva gott nu! :D

puss!

tänker på er alla granfossar där ute...


tackar camilla!

kollade in min pixbox imorse å kolla vad som låg där! bilder på några av de finaste syskonbarnen jag har!


kolla in klänningen, ser ni vad det är? dödscool!


fina förskolekort! pelle å einar :D

tappat bort min mobilfilöverföringsmojäng...

...om jag inte gjort det hade ni fått sett världens finaste tuva i en grymt snygg outfit. hon ser ut att vara minst tre år på de kortet ;)

annars har lönen kommit vilket var väldigt välkommet. ska verkligen hålla budgeten denna månad, inte för att jag brukar ha stora problem med det. men i och med resan denna månad (jippi) så vill jag snåla lite. ska försöka spara ihop till en spavistelse där nere nämligen. hittat värsta fräna, kostar typ 42 euro för 4 timmar, men det får det vara värt!

annars var det tacokväll igår som vanligt med idol som underhållning! elin kom på besök och bjöd på många behövliga skrattattacker! du är guld!

idag ska jag ner till solna centrum för att köpa nya byxor (inräknat i budget såklart!) å ikväll ska jag på 25-årsfest hos anne med pojke. dom firar även 29-årskalas och inflyttningfest, så hur detta kommer sluta har jag ingen aning om. vet dock inte om jag kommer känna så extremt många, men jag går ändå. kanske dyker det upp någon bortglömd pärla ;)

puss på er!

"det här är en hyresrätt"

nähä? å då måste standarden på allt ni nyinstallerar vara skit?

jag å björn möttes av en lapp när vi kom hem. vi hade nämligen tänkt att dom, istället för att sätta upp en ful vit dusch, kunna sätta upp en fin kromad dusch med "vattenfallseffekt". Denna skulle så klart lämnas kvar när vi eventuellt flyttar, för vem har lust att fixa nytt kakel? men nej nej. fan. hur gör man nu då? vill ju ha vår fina dusch!

tuvaluvaliten.

jag har ropat hem lite kläder åt dig som förhoppningsvis kommer att passa. :D sååå roligt! nya dessutom om man ska tro säljarna. du får se när jag kommer uppåt landet!

puss!

06:30, en söndag.

är det inte misär? att behöva vakna så pass tidigt en söndag, utan att egentligen behöva. fast vill jag lukta fräscht imorgon på jobbet så är det lika bra. vi har tvättat. enda tiden som fanns. tack så mycket!

aja. nu är klockan 11.20 och vi har packat upp vår nya tv-bänk som skulle se så mycket bättre ut om det hade vart en snyggare teve på. men men. har hunnit med att diska och skriva ut lite bilder till dagens pyssel.

annars vet jag inte alls vad som händer. är sugen på en tacokväll i goda vänners lag. får se hur det går...

puss!

herregud min skapare..

.. jag har vart igång sedan 08.03 imorse med att hjälpa elin att flytta, gissa när jag kom hem...! alldeles nyss! (00:12) okej, nu har vi lämnat tillbaka bilar och flyttat lite av garmans grejer också, men herregud. 22.56 var vi officiellt klar med hela flyttdagen. kommer aldrig mer flytta. sådeså.

jag vet..

jag borde skriva oftare men orken vill inte att jag sitter framför datorn. vet egentligen inte vad jag gör med min tid, men någonstans försvinner den i alla fall.

imorgon är det älskade fredag. fredagar är nog min favorit.

ska ha utvecklingssamtal med chiiifen imorron, blir nog ett mycket intressant samtal!

nu börjar linserna att torska... ska ta ur dom å sedan slänga mig i säng! för imorgon är en ny dag!

kram å puss!

just ja.

hade ju bilder på tvbänken och duschen också...


fast vit...


duschiduschi! *längtar*

helgen.

drog iväg ett långt inlägg igår, men blogg.se verkar ha varit lite ur gängorna denna helg. det har dock inte jag!

fredags var det idol och tacos med malin och andreas. mycket trevligt!

i lördags kom systeryster och mamma ner till storstaden över dagen för att gå på hem & villa-mässan. Verkligen supermycket att kolla på men inte så mycket att köpa. sluta med att jag fick en tomte av mamma. hittade dock duschmunstycket jag och björn ville ha!

duschmunstycket drog vi iväg för att inhandla under söndagen. vi hittade även en tv-bänk som vi inte kunde motstå plus gardiner och tavellister. jocce som skjutsade oss och var den som egentligen skulle spendera pengar fick nöja sig med två kuddar :P å en soffa då.. men ändå..

fick mycket gjort under helgen i alla fall vilket känns riktigt skönt! nu är det bara en arbetsvecka innan man får njuta av livet igen ;)


mamma & björn


jag å syrran


en duva som liftade med pendeln mot älvsjö


lilla toan bein' pimped out


nya gardiner i köket!


maffiga mysgardiner i sovrummet

puss på er! hoppas dagen bringar er välgång!

sist men inte minst!



einar fyller år idag! Grattis på dig ponken! Hoppas presenten passar bra!

å grattis göte också!

som jag har längtat!

nu är det fredag! det innebär helg i sinnet! Å nästan en barnfri dag för mig på jobbet. Skönt ibland det :) Ska ha planering på förmiddagen och diska på eftermiddan. å i mitten ska jag tränga in ett personalmöte. härligt!

råka skrämma ett barn för någon dag sedan (nähä Ida, säger du det? Det har väl aldrig hänt förr?) denna gång var det nästan bra dock. satt och spela rimmemory med två 5-åringar och så kom tandkortet upp. Tand rimmar på sand :P men tanden hade hål och vi börja pratat om tandtroll. bredvid mig sitter en treåring och lyssnar och börjar helt plötsligt babbla om att hon inte borstat tänderna i morse och börjar snart gråta. fick lov att sitta och trösta en stund och berätta att det inte var sååå farlit. dagen efter kom hon dock direkt fram till mig på morgonen med världens leende på munnen och berätta entusiastiskt att hon borstat tänderna och att hon inte kommer frå tandtroll :D gullungen! ska dock försöka hålla tyst om större världshändelser på jobbet!

nu ska jag skriva handlingslista inför kvällen! Idol och tacos vankas!

Å ni som skrivit till mig på msn och tyckt jag vart en ragata som inte svarat. jag glömmer fanken hela tiden att stänga av den! sorry! puss på er!

ps. anna och mamma kommer imorgon över dagen!!!!!! ds.

jag vill bara...

... bli klar!

vill vara färdig med el apartamento nu, men nej nej. nästa år kanske? men. egentligen. har man bråttom någonstans eller? det enda jag vill är att kackisarna ska försvinna. har "enbart" hittat en bejbikackis idag. så dom blir ju mindre till antal och storlek!

annars. dåligt väder = dåligt humör. både bland ungar och personal. har dock tagit tag i min del i det hela och reflekterat inför utvecklingssamtalet med evisen. värsta tankvärda sakerna som jag hoppas kunna dra igenom för att få mer mål och mening med verksamheten. eller i alla fall att jag själv ska känna det! spännande!

puss på er annars. nu ska jag slappa med "a piece of cake" by Leila the master.

rapport.

lägenhet giftsprejad i morse. enbart kök. hittills hittade halvdöda kackerlackor= 9st. FY F*N! och mer lär de bli...


blir så glad...

...när jag går igenom mina bilder!

hittade denna pärla som får mig att tänka på allt kul jag haft det med allahopa uppe i Falun!


stackars kines kan inte säga R...



Det var en gång en svensk, en dansk, en finsk och en kines. De skulle byggat något i skogen. Svensken sa till kinesen "du fixar the supplies". Det gick flera timmar och kinesen var borta. Ingen visste var han hade försvunnit. Sen plötsligt hoppar han fram från busken och skriker: SUPPLIES!!

glömde.

glömde ta på mig stegräknaren imorse vilket gör att mina snittsteg sakta blir mindre och mindre..:( vill ju ligga etta jämt!

nu har de börjat fixa i badrummet. så nu kommer vår fina lägenhet vara byggarbetsplats i några veckor (typ 3). fick också höra att de ska komma och mäta ut för inglasning av ballisen. hoppas dom börjar med golvet i köket snart också! vill bara få allt gjort!

ni får njuta av några fina bilder från min lägenhet under tiden jag väntar på färdigrenovering.

  

  

lördag&söndag.

ljuvliga helg! månne du aldrig ta slut! tyvärr vet jag ju att det är bound to happen. *buhu*

sluta tidigt i fredags vilket betydde att jag och björn tidigt kunde dra till stan. hade bestämt oss för att kika in stalands möbler på söder. ack vad besvikna vi blev när vi upptäckte deras priser. :( avslutade kvällen med en måltid på kinakrogen och en promenad inne i stockholm. så iin denna stad är på natten!

lördag. begav oss till bromma för att kolla på badrumssaker. blev ännu mer besvikna över vilka priser man måste betala för de saker man vill ha. borde liksom inte kosta allt för mycket. men jo visst! blev inget inköp, men däremot värsta promenaden. skönt dock! kvällen avslutades med tacopaj tillsammans med johan och elin. kollade på "stjärnor på is". coolt koncept men långdraget som attans!

söndag. regn regn regn. hoppas verkligen på sol imorgon! har vart på ikea och kollat. tyvärr var allt det vi ville titta på slut. så nu känner jag allmänt att jag lägger ner möbelletandet, för vi lär ju ändå inte ha råd att handla innan nästa år. resa och julfirande känns mer viktigt!

ikväll kommer malin över en sväng, men innan dess ska jag fixa med foton och mina fina ramar jag fick av emma och linda!

kram på er!

linda!?

påminner inte johan palm från Idol en ung Johannes Skog? Kan vara håret som gör att jag drar dessa slutsatser... dock så var väl johannes skog typ 17000 gånger snyggare i sin innebandyfrilla:P

och just därför..

...(följande kommentar från förra inlägget)... ska jag nu sätta mig i soffan och käka en delicatoboll eller två! :P

det "förtjänar" jag. har faktiskt gått över 12000 steg idag enligt min stegräknare!

har fresten...

...fått hem en bok med posten idag...


har läst hennes blogg i ett antal månader nu och har blivit supernyfiken! rolig och inspirerande!

så jävla skön scen..

..apropå kackerlackor...:P


oh oh!

bara jag som missat att The Hills (season 4) finns ute för allmän beskådning?

http://www.mtv.com/ontv/dyn/the_hills/series.jhtml

vassego! vardagsdramatik så det skvalar om det!

vilken vecka.

när uppdaterade jag senast egentligen?

fick nycklarna till lägenheten i fredags vilket gjorde att ett massivt flyttlass lämnade hagalundsgatan 24 för att bege sig mot hagalundsgatan 3. så nu är det ny adress och nytt postnummer.

efter flyttlasset skyndande jag och malin iväg för konserten med jason mraz. underbar konsert fastän vi fick vänta (när vi väl kom dit) i evigheter. kände oss som riktiga pensionärer ju längre kvällen led. men sååå bra. ändå.

söndagen blev till att fixa å dona vilket gjorde att jag väl på måndagen kände att nu vill jag ha helg!

mellan allt detta så har vi upptäckt fina kackerlackor i lägenheten vår som inte är allt för trevliga. vi har hittat 8 st hittills och väntar på svar från något slags anticimexföretag. fy fan. dom MÅSTE komma innan helgen och fixa annars flyttar jag. usch. vi har fångat 3 stycken varav en har kläckt sitt "paket" med ägg. vilket gör att vi i denna stund har ca 30-40 smålarvkackerlackor fångade i en plastmugg. fatta hur snabbt dom kan föröka sig!

försökte vara tappra igår i alla fall och gick för att kolla på tapeter. vi beslutade oss för en grå och en fondvägg som gick hand i hand med denna.



lär bli bra.

dock verkar våra kackerlackor sätta stopp för kakelkillarna som skulle börja kakla badrummet vårt på måndag. och om jag gissar så lär ju tapetgubben och golvläggarn vilja komma in inom en snar framtid. å gissa vilka som kommer ödelägga det åt oss? jo, kackerlackorna. jäla skit.

men. förhoppningsvis för detta med sig nåt bra. vad det är vet jag inte. men lägenheten kan ju inte ställa till mer besvär än detta? hoppas inte!

puss på er!

RSS 2.0