sådärja!

nu är det beställt!

den 23 juli drar jag norrut för att ÄNTLIGEN få träffa Linda å Nelli! drog till och med till med första klass biljett... den ni! skiljde 200 spänn så.. lite får man väl unna sig i dessa tider!

ÖSTERSUND here I come!

*morr*

me don't have any inspiration. ja. det ska skrivas så.

falun till helgen. ladda om.

sommaräventyr.

fick ett mejl idag med ett roligt erbjudande som jag nappat på. det gäller min kör och ullared :D



var strix som ville att kören skulle komma dit då de håller på med en dokusåpa om gekås. jag anmälde mig direkt :D så förhoppningsvis bär det av mot ullared om några veckor!

jag är en vampyr.

gillade aldrig markus krunegårds dänga (som jag dessutom missade helt, men sörjer ej). men nu. när jag hör denna versionen. med erik hassle. som jag numera har en röstförälskelse i. då är den suverän. jag vill lyssna. hela tiden. det får blir youttube för min del...



 
 


photopearls.



pärlplattor..

fick en fråga vart jag beställer pärlplattorna ifrån.

jag köper ett set av PhotoPearls på panduro för ca 379:-. Finns att köpa på andra ställen också på nätet. Man kan också hålla utkik i sin lokala leksaksbutik då de kan sälja ut "förra årets" pärlor från Idol-turnén. (som i solna för 199:-/st)

men jag lägger pärlplattorna själv utifrån en bild man genererar fram tillsammans med ett program i Photopearlssetet. om man inte orkar gör det själv, så skulle jag kunna göra det åt den som frågar snällt gentemot betalning enligt "betala det du tycker det är värt" :D lukrativt va?..:P

måste köpa mer pärlor nu bara. man blir beroende!

ha de gött!


m/s Victoria.

var ute med jobbet igår. blev en otroligt trevlig kväll som gick i laxens och sångens tecken! Må säga att vi var ett par sköna brudar som begav oss av från kajen igår! synd att jag inte hade kameran med mig. men både malin, maria och mariah har lovat mig ett par kort om jag inte missminner mig, så när dom väl kommer så!

har fresten beställt ett nytt visakort. ett kort med kort på. ja, jag föll för det. å ett riktigt ego-kort dessutom, men med en twist! hoppas det kommer snart!

vill gå på bio ikväll, vill se baksmällan eller den där filmen med sandra bullock. fast den har inte haft premiär än, tror jag. jag får se vad som erbjuds!

ha de gött allesammans! nu ska jag surfa på hemnet!

kram!

min dansante kusins brudvals...:)

Unnderbar video av min kusin Daniels och hans Hannas brudvals. "MAN, THEY CAN DANCE!



test

MMS

test


pärlplattekärlek!

har verkligen hittat en perfekt, meditativ hobby. pärlplattor!
har precis avslutat min största pärlplattetavla hittills å ska försöka att klistra ihop den på ett enkelt sätt... för lätt är det inte! bilder får ni inte se....än... bilden skall nämligen till en anonym person, så innan denne fått den så får ni snällt vänta!

funderar på vad nästa motiv ska vara... någon som har en idé?

ska beställa lite extra pärlor nu när jag fått skattepengarna, så jag kan göra många många!

kramelikram!

så var det tisdag...

igen.

tycker veckorna går snabbt, å inte mig emot må jag säga!

skatteåterbäringen dök in på kontot idag. var riktigt trevligt! min tankar började direkt vandra till vart jag ska åka... någon som INTE förstått att jag gärna åker utomlands snart?

fresten. någon som har ett tips på hur man kan jobba mindre å leva mer? HELA TIDEN? förstår inte livets uppbyggnad riktigt. 90% av den vakna tiden spenderas på jobbet känns det som. för jäkligt!

aja. ska lägga till lite timmar till sömn nu... gäsp.

godnatt!

Ballongutsläpp vid slottet. Mäkta

MMS

Ballongutsläpp vid slottet. Mäkta imponerande! Provsmakat mat i kungsan, handlar gardin, attackerats av svenska fans å inhandlat the sims3:) fotboll ikväll, heja sverige!


kolla in min första pärlplatta!

MMS

kolla in min första pärlplatta!


tror jag håller...

...på att gå ner mig lite just nu. vet inte riktigt. ingenting känns så där riktigt roligt. :( behöver verkligen semester. samtidigt som jag är lite rädd för den. björn ska jobba och jag... ja, vad ska jag göra?

känner mig lagom ensam här i miljonstaden. har liksom ingen som jag kan dra till å bara vara med. å lite är väl de mitt fel också, men ärligt talat. man vill ju umgås med dom som man matchar  till 100%, inte 76... mitt gamla falugäng, längtar så otroligt mycket efter er! får så dåligt samvete att jag inte hör av mig mer än jag gör men det blir som en ond cirkel, vet inte varför... jag behöver lite hjälp med det där...

annars försöker jag allmänt fördriva tiden.. lägga pärlplattor, kolla på teve, kolla datorn, jobba.

ska i alla fall upp till falun vid midsommar. funderar på om jag ska ta någon extra dag semester så jag får spendera lite tid med familjen min... behöver verkligen det! får höra med chiiiiifen imorron.

aja. ska gräva ner ännu en bit nu å kolla på teve. efter regn kommer solsken, visst är det väl så?


RSS 2.0