mello.

ja ni. varje år så ångrar man att man tagit sig för att kolla på spektaklet. för det första så är det aldrig några bra låtar med. för det andra så åker dom enda låtar som man tycker är halvbra bara till andra chansen, eller går inte vidare alls. nej. nästa vecka bojkottar jag och hoppas att sarah dawn finer går vidare!

räkningar, räkningar!

alltid så roligt att behöva forsla bort alla miljoner man får i från jobbet sitt. jag menar. vi som jobbar inom skolvärlden tjänar ju så otroligt mycket! *stark ironi* jag menar. det är ju skönt att lönen står i paritet med de samhällstjänster man ska erbjuda som lärare av olika slag... orkar inte ens starta diskussionen egentligen... så jag hoppar! herrå!

syftningsfel.

en rättelse angående förra inlägget. det är alltså inte jag som tycker hon är tragisk. utan det är HON som tycker jag är tragisk. *haha*

Denna person tycker jag är tragisk

MMS

Denna person tycker jag är tragisk...*haha* bara för att man vill sitta hemma ibland, ensam, å kolla på så ska det låta... Ensamtid är skönt! Men tvåsamhet är inte dumt det heller!


Det är dagar som denna man verklig

MMS

Det är dagar som denna man verkligen älskar att jobba på förskola! Ute hela eftermiddagen lapandes sol!


systeranna!

hon ska komma å hälsa på mig nästa helg å jag blir så glad! alltid skoj när hon är runt å flaxar! nu ska jag bara ta fram ett vattentätt schema för hela fadäsen så vi har saker att göra! :P

Nu har adam sandler precis läst kl

MMS

Nu har adam sandler precis läst klart sina bedtime stories för mig. Dom var helt okej med lagom roliga skämt... Marsvinet var dock bäst;) nu ska jag sussa om jag kan! God natt!


Fick hem min beställning av bilder

MMS

Fick hem min beställning av bilder på canvas igår:) blev riktigt nöjd!


Min sko är inte blöt.. Den är jätt

MMS

Min sko är inte blöt.. Den är jätteblöt! Jag förbannar härmed snö som maskerar vattenpölar!


hes! På väg hem från kören, hes so

MMS

hes! På väg hem från kören, hes som bara den! Fick en ny låt idag till min glädje! Angels by robbie:) me so happy:-*


minisemlor!

MMS

minisemlor!


Kenny. Starfighter. Honom ska jag

MMS

Kenny. Starfighter. Honom ska jag besöka idag. Med min gamla vän anne, ska bli supernajs!


en prommis på viken.

vi hade planer för att åka skrillor, men det blev en prommis. med skrillor i handen. dom hade inte plogat någon bana, så då valde vi att pulsa i skor istället. riktigt fin dag med en riktigt fin pojke!

ikväll är det mellotittande med björn, elin, jocce, cissi och johan. massa gott å massa skitsnack!

kram!

ett försök på ny teknik:)

MMS

ett försök på ny teknik:) Jag med har tappat bort mitt fina lulepannband, me want it!


is it just me?

alltså. okej. i måndags. poliser. idag. poliser. efter en påtvingad middag på max möts jag av poliser när jag vandrar hemåt. en polishelikopter, 5 polisbilar, en civilbil plus 4 patrullerande varav en med draget vapen. antar att jag i nästa vecka blir väckt vid 03-tiden av att säpo knackar på min dörr med dörrknäckarn. jag lär inte öppna!

vacker.

fråga mig inte hur jag gör. men jag kan inte komma på någon vackrare människa än mig själv!




the city.

först var det the hills. nu är det the city som gäller. perfekt för att kolla på efter jobbet då hjärncellerna är som tröttast. massa drama och relationer! me love pop culture! kolla in på mtv.com/thecity bajbaj lingonpaj!

en notis.

tycker det är riktigt intressant. eller njae. men ändå.

i alla s.k modebloggar som finns på nätet skriver majoriteten att de är unika, individuella och följer absolut inte trender. men hur kommer det sig att alla ser likadana ut då? *hmm* i'm just saying...

i händelsernas centrum.

okej. tio meter ifrån och helt ovetandes men ändock så spännande. som ni vet så skulle jag idag attenda "du kan sjunga gospel"-kören, ledd av herr gabriel fors från supergruppen blonde och kören one voice. hela upplevelsen var enormt rolig och det svängde verkligen. kändes som om man kommit hem. jag blev frälst... roligt nog så var kören lokaliserad i Filadelfiakyrkan inne i Stockholm så snart är man nog sugen att flytta till knutby:P I ALLA FALL... (get to the point!) precis när vi i kören ska gå hem så tar pastorn till orda, ja, eller ledaren då. under vår session så har visst kyrkan blivit rånad. med pistol å hela kittet. polisen hade till och med vart in och spärrat av i själva lokalen. jag som stod ca 10 meter ifrån utgångarna har inte märkt ett skit. bytet blev (enligt mina beräkningar) runt en halv miljon då de flesta köpt (vi är ca 900 st i kören) klippkort för 1000:-/st. vem säger att man inte kan va med om saker i kyrkan? är det inte mirakel så är det väpnade rån:P förutom rånet som pumpade upp adrenalin i hjärnan min så är jag faktiskt smått euforisk och tycker att livet är underbart... eller..ja nästan.. jag är snart där... nåra möten till bara... jag vill möta gud... (jag ska sluta häckla snart...kan bara inte komma över den andliga upplevelse jag har vart med om...:P)' imorron är det jobb. sim. och... ja.. något annat! herrå!

så avis.

har börjat få riktig hemlängtan nu. hem till vinter, fint väder, friluftsliv och stillsamhet. har tjatat allt för mycket på björn nu så jag kan inte prata mer med han. eller kan kan jag ju men man vet ju hur tjatigt det kan bli å höra på i längden. vi kan ju ändå inte flytta förrän båda kan få jobb m.m. just nu vill jag bara kunna gå utanför husknuten och vara i skogen! vara i längdspåret! vara ute på sjön!

tänker tillbaka till mitt sista år i falun och känner harmoni. visst hade jag psykiska olägenheter ibland. men fysiskt sätt så började jag komma dit jag ville. åh! mina promenader på jungfruberget. mina promenader runt kålgårn. mina promenader med vännerna mina! lär ju inte vara samma sak när man flyttar tillbaka. men lite mer harmoni kanske?!

men. jag gillar ju sthlm också. att ha nära till kultur. nära till "stora händelser". å björn förståss! om inte han vart här så hade jag vart någon helt annanstans... men men.

imorron ska jag "börja i kör". ska bli riktigt spännande! å tisdag är det sim i sollentuna. förra gången börja jag blöda näsblod efter halva distansen. men på tisdag är det en kilometer som ska avverkas!

nu ska jag bege mig in i duschen. dansmattan har vart framtagen och pulsen vart uppe på max! duschen, här kommer jag!


lghockeygames.

4-3 till sverige. like a glove! sverige vann nog på ryssarnas mistag. måååånga utvisningar må jag säga. trötta blev dom.

trött blev jag också. hade köpt lite godis. åt 5 stycken. sedan sa min mage ifrån. å smaklökarna också. det är fanken inge gott längre. det enda som duger är choklad. å frukt. sådeså. najs.

falun imorron. storasyrran håller på att ta körkort där. blir olearys på lördag och hockey. ska carro ut på lördag? kanske vi träffs!?

god natt på er.

gammal kärlek rostar aldrig.

min kära björn råkade radera all min musik för ett tag sedan. all musik sedan ca 4-5 år tillbaka. å för 4-5 år sedan ladda jag ned (jo, jag gjorde faktiskt det) mycket musik lite sådär random från olika listor webben över... något som jag liksom stapplade över då kom tillbaka till mig igår då namnet jamie t fastnade i huvet mitt. snabbt in på spotify å kolla upp å vips så var han där. min gamla kärlek.

lyssna och lär älska. :P

http://www.youtube.com/watch?v=hd-rYRYaOhQ

no. no.

inte blev det ngt avslappnande bad för mig igår..*morr*.. var stängt för träningar...men kan dom inte annonsera om det då?

tog det lugnt med björn istället. han tyckte vi skulle se på film. det tyckte inte jag. men jag lät han vinna eftersom jag allt som oftast är den som annars bestämmer. men ärligt talat. jag tror jag aldrig mer ska vara "snäll" och låta honom bestämma. för vad händer när man låter killen bestämma? jo, man åker på något jäkla dravel om utomjordingar som ser menlösa ut. "the day the earth stood still" skulle jag inte ens visa för min enda fiende. jäkla sömnpiller.

ska gå över till christian nu. vankas mat. så då får man lyda.

puss!

tisdagmorgon.

sitter på jobbet å väntar på att de första barnen ska infinna sig. blir säkerligen inte förrän om 40 minuter itill då de har en benägenhet att komma extra sent på tisdagar. är det på grund av mig? beats me. and frankly, I don't care :P påtade med en bild till linda igår och myste med björn i soffan. är så glad att jag har honom! vi har samma syn på saker å ting och bråkar inte genrellt utan bara när "man måste". skönt! på torsdag blir det hockey på globen! å idag efter jobbet ska jag simma och basta! suveränt! nu ska jag låsa upp! puss!

en kärlek för mina tår..

gick förbi en mattoutlet igår nere i centrum. slutade med att björn släpade hem en matta till vardagsrummet. tjäna typ 500 spänn så lite nöjda är vi, för vi fick exakt en sådan matta vi ville ha! kolla!


tänk er att få köra in tårna i en sån här :D

RSS 2.0