enbart.

jag tror det enbart är i stockholm man, på en tisdag vid 16 snåret, den 18 december, kan se nyårsfyverkerier utan för sitt fönster. ett hundratal meter bort. fantastiskt! riktigt fint! glad att jag var hemma. 

har kommit fram till att jag gillar solna. speciellt när det är mörkt och man går hemåt hagalund. höghusen ser så hemtrevliga ut med dess lysande fönster. inte som på dagen när man verkligen kan höra husen ropa "miljonprojekt!". på kvällarna så tänds lamporna i fönstren och på vintern tänds även julbelysningen. massa mys. det enda som skulle kunna göra det bättre är alla ni underbara vänner som bor på olika håll, min familj och cirka två meter snö.

carro ringde idag. det var trevligt. ännu trevligare när jag kunde hjälpa till lite och det i geografi. geografin känns lika långt bort som ett jobb till mig just nu. :P men kul var det. och hon har ju det bästa kvar. idrotten! hoppas man kan hjälpa till massor då. så man får fräscha upp sina egna kunskaper.

funderar på att någon dag när jag har riktigt tråkigt, skriva ner massa lektionsförslag till min vikariepärm. så man bara kan välja och vraka. skulle vara så skönt. så det ska det bli någon gång.

nu väntar en dusch, sen ska jag mysa med björn :)

puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0