en perfekt dag.

har haft en underbar dag (som kunde ha slutat lite mer underbart om allt hade gått enligt planerna...)!
satt barnvakt för första gången åt en härlig 3-åring och hennes förtjusande 10-åriga syster. Kom dit runt 11 och snacka lite med föräldrarna om allt och inget. Dom stack vid 12-snåret och jag satt igång och lekte pippi för hela slanten.

Fick hjälp av 3-åringen att steka korv till lunchen och åt den tillsammans med de 2 barnen. Därefter stack vi ut i den härliga kylan för att rasta hunden och köpa lördagsgodis samt lite skinka. Gick super, behövde inte säga till dom någon gång! (Kan ju behövas annars när man är ute i trafiken...)

När vi kom in från kylan stoppa vi ner oss i biomöblerna och kolla på film och snaskade loss. Pippi & halva Ice Age 3 hann vi med innan det var dags att förbereda pizzan som vi gjorde tillsammans. UNDERBART GOTT! Vi var ett riktigt bra team!

Sen kolla vi på Bollibompa och la sedan 3-åringen i sängen. Inga protester alls. Hon borsta tänderna själv och somna på 5 minuter. Så jag å 10-åringen fick mysa själva vid teven innan mamman och pappan kom hem. Snackade lite till och sällskapa med mamman till bussen.

Är så stolt över mig själv och barnen! Nästa gång ska vi bada bestämde vi :)

Å ja, ni läste rätt. Det åts lite snask, men är man barnvakt och blir bjuden så vad ska man göra! :P Ny dag imorgon helt enkelt! God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0