bowl-o-rama.

blev ett litet äventyr igår må jag säga.

dagen som sådan innehöll inte så många överraskningar förutom att jag inte kan hitta ett par jeans/byxor. vad sjuttsiken är problemet!? man måste vara en size zero för att kunna välja fritt. annars gäller dom "vanliga", tråkiga, illasittande jeansen. så såååå kul var det. köpte ett par leggings istället och svor på att bara ha klänning i sommar! kom i alla fall iväg på en stavgångstur runt sjön vilket var superskönt!

på kvällen käkade vi ute med resten av gänget. blev att uppfylla vår julklapp till dom med mat å bowling. vi skulle bowla ute i årstaberg som visserligen inte ligger allt för långt ut på kartan. men stället låg oväntat ute i ett öde industriområde. vi fick promenera en bra stund innan vi upptäckte stället bakom ett hörn. uppe på andra våningen. har aldrig vart med om att en bowlinghall legat uppåt i ett hus! men det var riktigt najs! stort och billigt! så det var de värt!

hela gänget hamna hemma hos oss till slut å kolla klart på hockeyn. kändes inte riktigt som det var en värdig mätning i hur bra eller dåliga kronorna är just nu. men 7-1 är ändå okej :)

nu blir det frulle bestående av... ja... vadå egentligen.. har bara mjölk hemma... jaja!

kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0