ida gone pride.

men fanken va blött det var! vi hade bara med oss ett paraply för det skulle ju inte regna så mycket. tjena! när paraden väl hade kommit igång så var vi genomblöta! huvva!

själva paraden var rolig till en början. fick se "gayprinsen", världens första kunglighet som outat sig. tyvärr så är han inte välkommen längre tillbaka i sitt land på grund av detta. det var många manifestationer i paraden just kring detta tema. fick se de mest underliga transorna till überstolta mödrar. björn blev erbjuden att bli märkt med lite gayspray men tackade nej. jag fattar det inte! om en medelålders skallig man kommer fram till dig och frågar "jaha, antar att jag inte får spreja dig?" så tackar man väl inte nej?! ;)

efter 3 timmar, ja, TRE timmar slutade paraden. vid den tiden var vi dyngsura men med lite fika och en inbokad bio så höll vi oss inne i stan. käkade på kungshallen, yummi!

checka in batmanfilmen the dark knight. om inte heath ledger blir belönad för hans rolltolkning så är det någe fel på världen. kolla in själva, han äger hela filmen!

nu ska jag städa lite å kanske gå ner till solna centrum och shoppa lite höstkläder. har kollat in en klänning på H&M!

puss på er!

Kommentarer
Postat av: Emma

Jaa vad kul! inbokat kram

2008-08-03 @ 18:03:14
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0